2777
2789
عنوان

ببین توخونه دیشب موهامو چه رنگی کردم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 181444 بازدید | 1092 پست
خیلیییی ممنونم از توضیحت عزیزدلمممم مرسییییی😍🥲🫂🤍خدا خیرت بده♥️

خواهش میکنم عزیزدلم♥️🌹

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره همون فک کنم🥲میترسم اون رنگی که می‌خوام در نیاد خیلی ریسکه بنظرم،چون تو تابستون هم سرم شلوغه هر ...

خوب حناهندی   شرابی بزن اتفاقاخیلیم خوش رنگه وبه مواسیبی نمیزنه  دو بسته حناهندی دوستمونم کامل توضیح داد

https://daigo.ir/secret/41700181532

اسی جان عکس موهات کدوم صفحه؟

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

منم ارایشگاه موهامو یبار سوزوند همون شد که خودم رنگ کنم انقد اسون بود دیگه تصمیم گرفتم پول مفت به این چیزا ندم

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

دورت بگردم زندگیم سر نظم وانظباته بچهام یادگرفتن چطور کارا روانجام بدن تقسیم بندی شده غذامن درست میک ...

نه منظورم شستن حياط و گردگيرى و شستن لباس و اينا نبود 

اينكه چطور با اين شرايط دچار افسردگى نشدى

چون قطعا مسئوليت بيشترى دارى و تايمى كه به خودت اختصاص داشته باشه يا تفريح يا لحظات دونفره با همسرت قطعا كمتر هست ازين جهت ميگم چطور اوكى هستى 

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

نه منظورم شستن حياط و گردگيرى و شستن لباس و اينا نبود اينكه چطور با اين شرايط دچار افسردگى نشدىچون ق ...

نه بخدا تغریحمو دارم مهمونیمو دارم مسافرتمم دارم  بجون بچهام

https://daigo.ir/secret/41700181532

واو این پایه توی خونه خودت دربیاری باریکلا داره

مبارکت باشه عزیزم

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY