2777
2789
عنوان

ببین توخونه دیشب موهامو چه رنگی کردم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 181445 بازدید | 1092 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میگم بیرنگ کرده ولی خوب ب پایه نرسونده زود دکلره ذو برداشته

عشقم تو سایت آرایشگر زیاد هست از اونا بپرس، هم مهارت بالایی دارن هم اطلاعات بیشتری، بهتر میتونن راهنماییت کنن✨🌹

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

ببین گلم هنا هندی قهوه ای یاشرابی هست اونم قشنگه اسیبی هم نمیرسونه تقریبا

آره همون فک کنم🥲

میترسم اون رنگی که می‌خوام در نیاد خیلی ریسکه بنظرم،چون تو تابستون هم سرم شلوغه هر روز باید برم بیرون 

دلم میخواد نارنجی طور بشه

آره همون فک کنم🥲میترسم اون رنگی که می‌خوام در نیاد خیلی ریسکه بنظرم،چون تو تابستون هم سرم شلوغه هر ...

عشقم حنا رو درست کن بزار یه چند ساعتی توی ظرف دربسته بمونه بعد شب بزن صبح پاشو بشور خوشرنگ میشه، فقط حواست باشه که حنا زدی بعدا نمیتونی دکلره کنی و موهاتو روشن کنی چون پاک کردن حنا و رنگهای مشکی و شرابی خیلییییی سخته و ممکنه موهات خیلی آسیب بیینه 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

خیلی زشته ک ب یکی میگی موهات چقد کم پشتهحالا اونیک پرپشته باموهاش شیر جنگل رو خفه کرده مگ

من که منظور بدی نداشتم چون بی رنگ موها رو واقعا داغون می‌کنه  زشت کار شماست که به حرفی که به شما ربطی ندارد واکنش نشان میدید 

آره همون فک کنم🥲میترسم اون رنگی که می‌خوام در نیاد خیلی ریسکه بنظرم،چون تو تابستون هم سرم شلوغه هر ...

اگه موهات سفیدی داره یا رنگش روشنه و بوری نارنجی درمیاد اگه نه که یهرنگ قرمزطوری درمیاد که (تو آفتاب یه تن شرابی تیره داره) اون پیرزنایی هم که میبینی موهاشون نارنجیه خوشرنگه چون رو موی سفید حنا میذارن