2777
2789
عنوان

ببین توخونه دیشب موهامو چه رنگی کردم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 181445 بازدید | 1092 پست
دقیقا،،،منم دکلره می‌خوام ولی میترسم😭

من چند تا آرایشگر دوستم هستن گفتن نمیشه یا باید قبلش میکردی که اینم بگم اگه قبلش هم دکلره داشتی روش کراتین میزدی موهات بخاطر اتو کشی ی رنگ زرد می‌گرفت کلا اون رنگ اولی رو از دست میداد

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=385237595]نه پایه ی سرد می‌خوام ،مثل یخی ،،اگه بشه در آورد قیمتش زیاد مهم نیست [/QUOTرنگ یخی ...

میدونم که آسونه چندساله که موهام رویخی میکنم ازتن گرم بدم میاد ولی این بار رنگ موهام رفته بود و تصمیم نداشتم رنگ کنم ولی با دیدن موهای کراتینه نظرم عوض شده 

چند وقت پیش یه رنگ کارگفت روی کراتین نمیشه تن سرد کار کرد وباید تن گرم بزنم

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

من چند وقت پیش خواب میدیدم از این خونه که مستاجریم بلند شدیم رفتیم یه خونه ی خیلی خیلی بزرگ اجاره کر ...

بیش‌تر از فکر و خیالاته که:

اجاره‌بها بالاست

وای خدا سر برج نزدیکه

ای خدا ما کی خونه‌دار می‌شیم.

جامون تنگه و از این حرفا

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

یروز در میان زود اثر کراتین رو از بین میبره ماسک مو هم حتما استفاده کن

ماسک وشامپو آرگان استفاده میکنم ،،به نظرتون خوبه؟؟

من چند تا آرایشگر دوستم هستن گفتن نمیشه یا باید قبلش میکردی که اینم بگم اگه قبلش هم دکلره داشتی روش ...

آره،،الان هم فیس فریم زده بودم یه رنگ جیغ وزشت شد می‌خوام کوتاهشون کنم که معلوم نشه

دورت بگردم ممنونم من یه مادرم یه خانه دارم یاهمسرماما درکنارش یه زن هستم که باید روحیمو حفظ کنم بزا ...

استارتر کاری ندارم موهات سوخته نسوخته رنگش زیباست یا نه فقط روحیه ات رو دوست داشتم امیدوارم همیشه سلامت باشی دلم میخواد یه مادر پر انرژی و با روحیه مثل شما برای بچم باشم اما متاسفانه نمیتونم♥️

استارتر کاری ندارم موهات سوخته نسوخته رنگش زیباست یا نه فقط روحیه ات رو دوست داشتم امیدوارم همیشه سل ...

دورت بگردم که اینقدر محبت داری 

خاستن توانستن است توهم میتونی😍💋

https://daigo.ir/secret/41700181532

خودش این شامپو وماسک روبهم پیشنهاد داد

آها والا من دوستام کراتین کارن همیشه میگن شامپو و ماسک مو ضد سولفات بعد کراتین استفاده کنید واینکه هفته ای یک یا نهایت دوبار شامپو معمولی 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚