2777
2789
عنوان

ببین توخونه دیشب موهامو چه رنگی کردم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 181445 بازدید | 1092 پست
ولله بخدا من اصلا اهل دروغ نیستم خداشاهده اکه یک کلمه ازتاپیکام دروغ باشه براهمینو همه رو خوب میبین ...

عزیزم منم همه رو خوب میبینم و کسی رو بد و دروغگو نمیدونم اما همه چیو پنجاه پنجاه فرض میکنم تا راحت باشم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم ارایشگاه موهامو دکلره کردممم رنگش قشنگ بود دو س باری ک حموم رفتممم رنگش پرید الان زرد شده بن ...

نمیدونی پایه چند دکلرست؟

دوتا ترکیب پایه 8 بهت میگم اگه پایه موهات بالاتر بود رنگ هارو شماره بالاتر بگیر 

رنگ اول کاراملی: رنگ N8 ۴۰ درصد ، رنگ کاراملی ۸ ۴۰ درصد ، رنگ شرابی ۴ دوسانت ، اگه خواستی شاین هم بده طلایی ۸ ۴سانت

رنگ دوم دودی: رنگ N8 40 درصد ، رنگ دودی ۸ ۴۰ درصد ، رنگ شرابی ۲ سانت ، رنگ آلبالویی۵  ۲ سانت ، رنگ نقره ای ۵ سانت 

اگه هم پایه موهات بالاتر بود به جای رنگ های ۸ بالاتر بگیر 

ترکیب رنگ مرواریدی و صرفی هم خواستی بگو بزارم برات 

من رفتم ارایشگاه موهامو دکلره کردممم رنگش قشنگ بود دو س باری ک حموم رفتممم رنگش پرید الان زرد شده بن ...

ترکیبی ک گفتم رو اول خوب ترکیب کن بعد اکسیدان ۶ درصد بریز خوب ترکیب کن بعد یه دست بزن روموهات و ۲۰ وثیقه بزار بمونه بعد یکم ماساژ بده با دستکش و بعد آبکشی کن و شامپو نزن

یه لحظه حس کردم زال هستی

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

میشش سوال منی جواب بدی اسی دکلره کردم از ارایشگاه رنک هم کذاشت برام بعد دوس بار حموم رنگش زرد شد چ ر ...

سلام عزیزم خوبید؟ پایه موهاتون چنده؟؟ 

خیلی روشنه یا زردی داره؟؟

اگه خیلی روشنه، رنگ شماره ی g9 رو با یه بند انگشت واریاسیون بنفش مخلوط کن با اکسیدان ۶ درصد و مثل شامپو بزار روی موهات و یه ربع بعد بشور یه تناژ بژ صورتی خوشرنگ میده

اگر زردی داره موهات، باید رنگ های تیره تر استفاده کنی با تناژ دودی

کاربری دسته منو خواهرمه
وای😂😂😅😅😅حالا صحفه26رو ببین

اون رنگ زیرش که تیره تر هست اگه بیشتر بود بهتر بود

مبارکت باشه، خوبه

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.