2777
2789
عنوان

ببین توخونه دیشب موهامو چه رنگی کردم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 181441 بازدید | 1092 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا ماقبولت داریم هرکی گفت فیکی بیخودی گفته یا اشتباه گرفته 💋💋

شما قلب منی که اینقدر مهربونی😘♥️

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

بله درسته گلم پوستم سفیده این رنگم فقط باارایش قشنگهکلا ازموهای تیره بدم میاد افسردم میکنه

نگفتم تیره مثلا قهوه ایی خیلی روشن

در کل وقتی از حمام میای یا ارایش نکردی چون خودت سپید و خوشگلی ولی با موی سپید تو ذوق میزنه و ممکنه تو چشم شوهرت طور دیگه ایی جلوه کنه

فدات شم نکنه حرف منو بد برداشت کنیا فقط نظر خودمو گفتم و هرگز به هیچ کسی نگو من سپیدم و چیز سپید به من نمیاد

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببینم

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

نگفتم تیره مثلا قهوه ایی خیلی روشندر کل وقتی از حمام میای یا ارایش نکردی چون خودت سپید و خوشگلی ولی ...

نه دورت بگردم چرابد بزداشت کنم من  عکس گذاشتم که نظراتو ببینم مسلمن هرجورنظری هم هست  ولله شوهرم اصلا به هیچی دقت نمیکنه بهشم بگم تعقیری کردم یانه میگه مگه چکارکردی حالا حساب کن موهامو ازمشکی به یخی تبدیل کرده باشما😂

بعدچون تتو رژلب وخط چشم وخط لی دارم همیشه انگار ارایش کرده هستم💋💋😍

https://daigo.ir/secret/41700181532

نه دورت بگردم چرابد بزداشت کنم من عکس گذاشتم که نظراتو ببینم مسلمن هرجورنظری هم هست ولله شوهرم اصل ...

فدات بشم الهی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

حالا شاید شب رنگشو تعقیربدم😂یکم تیره تر

اگه میدونستم این اندازه شیطون بلایی اصلا نظر نمیدادم خودت همه طوره پیچ همه چی دستته