2777
2789
عنوان

ببین توخونه دیشب موهامو چه رنگی کردم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 181488 بازدید | 1092 پست
پودرشدن که نه نمیشه ولی خب الان ی کراتین چند تومن هزینه داره هم موهاش حیف میشه هم اون پولی ک خرج کرد ...

واسه من۴ تومن شد،،حالا جاریم کراتین کاره اگه جای دیگه میزدم بیشترمیشد

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما رنگ کاری؟؟؟ باید به آرایشگرم بگم رنگ بدون آمونیاک بزن؟؟؟حالا این رنگ خوب درمیاد؟؟

نه آرایشگر نیستم منم تو شرایط شما بودم عروسی داشتیم گفت میتونی بعد سه ماه رنگ بذاری اونم رنگ بدون آمونیاک که اثر کراتین رو نبره واینکه هر رنگی رو دکلره خوشگل میشه این رنگا معمولا قهوه ای میشن دیگه اگه قهوه ای دوست داری یه ترکیبی بگو برات بذارن حتما هم تاکید کن بدون آمونیاک یکم از رنگ معمولی قیمتش بیشتره 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

شما همونى كه سنت كم ولى داماد داشتى و دوست داشتى هم چنان باردار شى بچه هاى بيشترى بيارى؟ 

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

اهوازبه دخترم گفت1و800

آره کراتین کمی ارزونتره ،واسه من هیدرو کراتین زده،عوارضش کمتره،،ریزش کمتره،،میتونی شنیون کنی بعدبایه حموم به حالت قبل برمیگرده وکراتین برای زیر ۱۸ مجوزنداره ولی هیدروبرای بالای ۵ سال مجوزداره

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

واسه من۴ تومن شد،،حالا جاریم کراتین کاره اگه جای دیگه میزدم بیشترمیشد

یوقتایی هم از شامپو معمولی استفاده کن بزن ب دستت آروم بزن به پوست سرت موهات فرق بازکن بینشون بمال بذار چربی موهات رو بگیره چون همش شامپو ضدسولفات استفاده میکنی اینکه چربی پوست رو نمیگیره باعث ریزش میشه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚