2777
2789
عنوان

من درگیر طلسم سیاه هستم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4671 بازدید | 176 پست
من باهاشون زندگی میکنم باور کن بار ها خودکشی کردم کاش بمیرم

خودکشی چیه، از چاله می افتی سیاه چال بدتر میشه ، اون دنیات بدتر میشه. 

چند تا دوست پایه جور من با هم باشگاه و کوه و گردش برید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببخشید یه سوال من اگه وقتی میخوایم بخوابم سوره بقره رو پخش کنم اثر داره

آره عزیزم حتی اگر خواب باشی سوره رو پخش کنی بار معنوی داره 

ولی در هر صورت گوش دادن و به متن نگاه کردن بهتره و ترجمشو خوندن هم خیلی بهتره 

نه نمازش راحته فقط یکم طولانیه منظورم صوت قران هست مثل سوره بقره و ...

من دیشب گوش دادم بقره فعلا چیزی نشده 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

چند روز گوش بده و همراش بخون از روی قران

من تو روز نمیتونم 

شب گوشی میزارم کنار گوشم 

میگم نکنه من نخونم اثر نکنه😓

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

عزیزم قران همیشه اثر داره

دعا کن خدا نجاتم بده😭

سلام عزیزم .

دعای چهل کلید رو به آب بخون و اب رو بخور .

دعای چهل کلید به آب بخون و روز جمعه با این آب ، 

غسل کن به نیت باطل شدن طلسم . لطفا آب رو بعدا بریز

داخل گلدان . چون آب قرآن هست و نباید روی زمین ریخته بشه . کف پا رو بذارید داخل یه ظرف پلاستیکی و بعد . هر جمعه این دعا رو بخون و اب رو بخور و غسل کن .

ان شااله طلسم باطل بشه .

لطفا عصبانی نباش .

بگو اون شخص رو می سپارم به کارما و

از طلسم و قفل ،  رها میشم . 

سفارش شمع بده به یه پیج مطمئن در اینستا .

تا چهل روز شمع برای باطل شدن طلسم 

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم