2777
2789
عنوان

این بدبختی حق من نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 56 پست
اسمش هرچي ميخوايي بذار. چيزيه كه واسه همه هست. به موقعش واسه همه هست. همچنين شماشما ميتوني داروي جاو ...

دوست من مادرش سرطان سینه گرفت ولی ده ساله زنده س و با بچه هاش خوش و خرم زندگی میکنن شانس ما هر دو جوری مریضی گرفتن از نوع بدترین و لاعلاج ترین چه حکمتیه اخه اونم با فاصله فقط یک سال ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روز بده یه روز هم بگیره ولی نه پشت سر هم هر دو رو هم با زجر و عذاب اونم با دو تا دختر پسر جوون با ...

خدا صبرت بده خیلیییی سخته چون خودمم مادرم جوون بود وآسمان شد درکت میکنم با تمام وجود ولی عزیزم توکلت به خدا باشه دعا کن خداوند شفادهنده هست انشالله پدرت شفا میگیره

زود ناامید نشو 

وحرف آخر بهتریییین انسانها حضرت محمد ص بود درشکم مادر بود که پدرش عبدالله فوت کرد شش ساله بود مادرش فوت کرد هشت ساله بود تنها حامی زندگی اش عبدالمطلب پدربزرگش 

همه ما رفتنی هستیم همه مهمان هستیم هرکس تقدیر ی دارد

دراین دنیا آمده اییم بفهمیم فقط خداست که از ازل تا ابد با ماست ولاغیر

پس با خدا باشیم همه غمها هرچند سخت آسان میشود

پدر و مادر من نه به کسی بدی کردن نماز و روزه شون هم ترک‌نمیشد ما دو تا جوون هم به کسی بدی نکردیم به ...

مگه حضرت زهرا ع به کسی بدی کرده بود؟که مادرش در کودکی از دنیا رفت مگر خوده پیامبر ص بدی کرده بود؟

عزیزم با این ضربه ها شیطان در کمین است که حمله کند و شما را به خدا بد گمان کند  حتما با مشاور مذهبی تماس بگیر وصحبت کن ولی به معصومین هم نگاه کنی میبینی اتفاقا غم‌های آنها خیلیییی بیشتر از غم‌های ما انسان‌هاست 

پس صبر کنیم آیه ۱۵۵ بقره رو بخون  ببین خدا چی گفته 

ودراخر اگر الان ۸ ملیارد روی کره خاکی زنده هستیم چندین برابر هشت ملیارد اونطرف در برزخ هستند از جمله ۱۲۴هزار پیامبر 

و حضرت محمد و ۱۱امام و...و... 

همه خبرها اونطرف عزیزم این دنیا محل گذر است هیچ کس نمی‌ماند وهرکس به تقدیری

شما در مصائب به بالا دست خود نگاه نکن که فلانی مادر وپدر و..و.. دارد

به پایین دست نگاه کن 

بچه های غزه بعظا پدر ومادر و خواهر وبرادر وبسیاری فامیل 

از دست دادن وخودش معلول بدون خانه وغذا وآب و..و.. وبمب وانفجار ودشمن و... 

خودت رو جای اون بچه بذار یک لحظه

خواهی دید نیمه پر لیوان زندگیت خیلی برجسته است

روایت داریم

وقتی در قیامت مومن می‌بیند خداوند در بلاها و داغ ها چقدر برایش جبران می‌کند و وعوض به او می‌دهد آرزو میکرد ای کاش بیشتر داغ میدیدم ای کاش در دنیا بیشتر بلا میدیدم

این دنیا محل گذر است  انشالله خداوند کمکت کنه و  بتونی از این بلاها پله های قرب به خدا کنی وایمان تقویت بشه واین مهمترین هدف است برای ظهور دعا کن 

بسیاری از مؤمنین بعد ظهور برمیگردن انشالله مادرت هم برمیگرده ویه زندگی ایده آل زیر سایه عدالت امام زمان ع داشته باشیم 

یه روز بده یه روز هم بگیره ولی نه پشت سر هم هر دو رو هم با زجر و عذاب اونم با دو تا دختر پسر جوون با ...

ميفهمم عزيزم. واقعا هم سخته. من خودم تو يك سال،دو عمو و يك دايي و زندايي كه خيييلي دوستشون داشتم از دست دادم. 

همين دختر داييم پشت سرهم پدر و مادرش كه از دست داد هيچ،سر سال پسر ١٧ سالش رو از دست داد. 

از نرديك ديدم. با حرف هم نميتونم ارومتون كنم. ولي خب با تقدير نميشه جنگيد. 

فقط از خدا ميخوام كه بهت صبر بده. چون حرفي كه بتونه ارومت كنم اصلا ندارم. ولي بدون دركت ميكنم عزيزم. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

دوست من مادرش سرطان سینه گرفت ولی ده ساله زنده س و با بچه هاش خوش و خرم زندگی میکنن شانس ما هر دو جو ...

ميفهمم. 

ولي خب خودتون ميگيد حكمت خدا. قطعا يه چيزي ميدونه كه اينجوري شده. 

سخت كه هست واقعا. ولي واقعا نميشه كاري كرد. 

خدا پشت و پناهتون باشه. زير سايه خودش و اهل بيت باشيد. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.