2777
2789
عنوان

این بدبختی حق من نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 56 پست

انشالله که خدا به پدرتون سلامتی بده ناامید نشو زندگی برای شما و برادرتون ادامه داره شاید روزهای خوبتون هنوز نیومده گاهی هیچ کاری از دستمون برنمیاد و باید منتظر گذر زمان باشیم و چاره ای نیست جز اینکه قوی باشیم

باید به فکر یه من دیگه باشم،این من داره ته میکشه......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم خون اشک می‌ریختماتفاقایی که افتاده برامون، تایپکتو دیدم دلم کباب شد که ناشکری نکنم درسته ورشکست شدیم شرایط خیلی خیلی سختی داریم ولی با مرگ نمیشه کنار اومد خدابهت صبرو قوت بده عزیزم 😭😭😔

برا تو هم میشه نگران نباش

معلومه كه ميشه. تا الان هم شده. براي تو هم ميشه. 

خدا يه روزي ميده يه روز هم ميگيره. 

چه مال. چه خانواده. فرزند. والدين. 

فرقي نداره. پس اسمش بي رحمي نيست. بدون

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

آره اسمش رحمت الهیه ایشالا برا همه بیاد

اسمش هرچي ميخوايي بذار. چيزيه كه واسه همه هست. 

به موقعش واسه همه هست. همچنين شما

شما ميتوني داروي جاودانه ميل كن واسه خودتو و اطرافيانت. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خدا هیچکس و هیچکس و حتی دشمن آدمو بدون پدر و مادر نکنه بدترین درد اینه که پدرمادرت دیگه نباشن بااینکه پدرمادرم زنده آن و سالم ولی هرشب از وحشت اینکه یه روزی قرارع نباشن گریه میکنم خدا بهت صبر بده 

عزیزم فقط شما تنها نیستی خیلی هستن که خدا با بی رحمیه تمام بلا سرشون اورده

وای برتو از اینهمه کفر....

حضرت زینب س عزیز خدا نبود؟اینهمه بلا وستم وداغ عزیز وادارت و..و... 

این مصائب خیلی‌هاشون به دلیل ظلم‌ وستم دیگرانه

معلومه كه ميشه. تا الان هم شده. براي تو هم ميشه. خدا يه روزي ميده يه روز هم ميگيره. چه مال. چه خانوا ...

یه روز بده یه روز هم بگیره ولی نه پشت سر هم هر دو رو هم با زجر و عذاب اونم با دو تا دختر پسر جوون با هزار آرزو .. من دیگه  چجوری زندگی کنم مریض شدم افسردگی شدید گرفتم.. 

من هنوز تصویر زجر کشیدن های مادرم از جلوی چشمم نرفته حالا باز هم روز های سختی پیش رو داریم چون این بیماری هم همونقد تهاجمیه و این بار تو مغز هست  از شانس ما و درمان نداره و احتمال زیاد دوباره مصیبت داریم..😔😔💔💔 پدر و مادر من نه پدربزرگ مادربزرگ شدن نه نوه دار شدن حتی شصت سالشون نبود و نیست.. 

وای برتو از اینهمه کفر....حضرت زینب س عزیز خدا نبود؟اینهمه بلا وستم وداغ عزیز وادارت و..و... این مصا ...

پدر و مادر من نه به کسی بدی کردن نماز و روزه شون هم ترک‌نمیشد ما دو تا جوون هم به کسی بدی نکردیم  به کدوم گناه اینا داره سرمون میاد اخه ..

عزیزم فقط شما تنها نیستی خیلی هستن که خدا با بی رحمیه تمام بلا سرشون اورده

😔💔💔💔 داشتم با رفتن مادرم کنار میومدم که سر سالگردش این انفاق برای پدرم افتاد از شدت شوکه شدن نمیدونیم چیکار کنیم ..

خدا هیچکس و هیچکس و حتی دشمن آدمو بدون پدر و مادر نکنه بدترین درد اینه که پدرمادرت دیگه نباشن بااینک ...

ببخشید عزیزم حال همه رو بد کردم آخر شبی😔💔 خدا ‌پدر و مادرتون رو سال ها حفظ کنه براتون❤️