2777
2789

فلوکستین

فکر و خیال کم میکنه 

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

باید زیر نظر پزشک باشه و گرنه خیلی خطرناکه

کسی که توهین میکنی و جوابتو نمیدم،بدون که اولا در حدی نیستی که جواب بدم و به جای مغز یک دهن گنده ای،دوم اینکه خیلی ابلهی و جواب ابلهان خاموشیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما خوردی،بخاطر وسواس فکری چی؟

اورثینک افسردگی 

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

دلتنگی یا افسردگی رو کم نمیکنه؟دلمم خیلی برای دیگران همش میسوزه

اره

سر خود نخور اصلا من بخاطر میگرن رفتم دکتر اعصاب بهم چند تا قرص ضد افسردگی داده خیلی خوبن برام دیگه س ...

همش دلم برای این و اون میسوزه نمی دونم ضعیف شدم نمی دونم به خاطر تنبلی تخمدان هست یا اعصابم یا طبعم سرده

این قرصا خیلی حساسن. حتما باید دکتر تنظیمشون کنه وگرنه بدتر می شی. مخصوصا قطع کردنش نباید خودسر باشه ...

مامانم میگه نمی خواد از الان قرص بخوری میخوای چیکارکنم سال های دیگه رو 

سر خود نخور اصلا من بخاطر میگرن رفتم دکتر اعصاب بهم چند تا قرص ضد افسردگی داده خیلی خوبن برام دیگه س ...

میگرن ب افیردگی ربط داره؟بعد میگرن کجای سر درد میگیره منم پشت سرم درد میگیره

خدایا شکرت😍😍

همش دلم برای این و اون میسوزه نمی دونم ضعیف شدم نمی دونم به خاطر تنبلی تخمدان هست یا اعصابم یا طبعم ...

من به حدی رسیدم انقد آرومم دلم برا هیجی نمیسوزه 

بیخیال شدم 

برو یه دکتری مشخص میشه