2821
2789
عنوان

رفیق شوهرم

467 بازدید | 28 پست

سلام دوستان 

شوهرت یه دوست صمیمی داره که باهم همکارن و کل روز باهمن و یه شهر دیگه کار میکنن

منم با خانومش دوستم و خیلی با هم دوستیم

سر صحبت پیشش باز شد بهش گفتم که شوهرم دوروزه اصلا بهم زنگ نزده و باهام سرسنگینه نمیدونم چرا علتشم نمیدونم چشه 

اونم به شوهرش گفته بود شوهره هم به شوهر من گفته بود که تو چرا با زنت قهری چرا اذیتش میکنه چرا بهش زنگ نمیزنی 

و خیلی خیلی پیله شده بود روش که همین الان زنگ بزن باهاش حرف بزن من خیالم راحت شه....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد شوهرم خیلی عصبانی زنگ زد بهم کلی بد و بیراه و داد و بیداد که چرا بهشون گفتی 

من اصلا قصدم این نبود که رفیقش سر دربیاره یا چیزی بهش بگه من فقط داشتم دوستانه با زنش حرف میزدم همونطور که اون همیشه پیش من حرف میزد

بعد شوهرم خیلی عصبانی زنگ زد بهم کلی بد و بیراه و داد و بیداد که چرا بهشون گفتی من اصلا قصدم این نبو ...

یه زنه به دوستش میگه من فلان جام خال دارم دوستش هم به شوهرش میگه شوهره می‌ره به شوهر اون زن اولیه میگه زنت فلان جا خال داره بعد هیچی دیگه اونم میاد سر زنش رو می‌بره میگه حتما با دوست من رابطه داشته 

سعی کن پیش دوستت چیزی نگی

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

زنش دهن لق بوده

واسه همین میگن دوستی های زن و شوهریو بذارید در همون حد خونوادگی بمونه ،نزدیکتر نشید.

هر وقت شوهراتون هم بودن شمام با هم کنار اونا باشید.

تو که انتخاب نکردی اون خانوم رو به عنوان دوست ، اعتماد نکن همینطوری.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot