2777
2789
عنوان

خداوکیلی قصد چیه

102 بازدید | 13 پست

میاین تاپیک میزارین کار درستی کردم اینکارو کردم یا نه 

بعد اینهمه آدم میان میگن نه ، با همه بحث و سر و کله زدن که نه من کارم درست بوده 

خب چرا دیگه تاپیک زدی....

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اتفاقا بیشتر از بقیه میدونن کارشون اشتباهه فقط میخوان توجیه کنن خودشونو قانع کنن میخوان حتی شده یه نفر باهاشون موافقه تا خودشونو اروم کنن با همون

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

عدسی رو میگی😂😂

آره ، هی میخواست ثابت کنه کارش درست بوده 

من پسرم ، دیروز دقیقا با یه خانم دیگه روبرو شدم تو یه بحثی ده بیست نفر بهش میگفتن حرفت اشتباهه و با زور زدن میخواست بگه نه من درست میگم و حرف اشتباهشو توجیه کنه ، این حرکات خود آدم رو کوچیک می‌کنه 

واقعا آدم می‌ترسه یکدفعه یه زنه اینجور گیرش بیاد.....

بعضیا خیلی بی منطقن

آره ، هی میخواست ثابت کنه کارش درست بوده من پسرم ، دیروز دقیقا با یه خانم دیگه روبرو شدم تو یه بحثی ...

بنظرم کارش خیلی بد نبود باید اونایی ک غذای بی کیفیت میدت ب مردم ادم بشن اما از راهش

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

بنظرم کارش خیلی بد نبود باید اونایی ک غذای بی کیفیت میدت ب مردم ادم بشن اما از راهش

طرف کارگره ، باید از جیب خودش بده ، میتونست اصلا زنگ بزنه به صاب کارش

اون کارگر بدبخت چه گناهی کرده...؟؟؟

طرف کارگره ، باید از جیب خودش بده ، میتونست اصلا زنگ بزنه به صاب کارشاون کارگر بدبخت چه گناهی کرده.. ...

کارگرم اگه عرضه داشته باشه از جیبش نمیره

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱