2777
2789
عنوان

حالم بده 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 25 پست
می‌دونم عزیزم بخدا می‌دونم خیلیا وضعشون از ما بدتره ولی دیدن اینجور آدما باعث نمیشه که درد خودمو فرا ...

فکر منفی نکن قشنگم

فقط و فقط فکرای مثبت

به امید خدا سالم به دنیا میاد و همینجا تاپیک میزنی ک بغلش کردی با کلی حس قشنگ💚

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
فکر منفی نکن قشنگمفقط و فقط فکرای مثبتبه امید خدا سالم به دنیا میاد و همینجا تاپیک میزنی ک بغلش کردی ...

مرسی گلم یعنی اون روزو میبینم ؟

مامانم همش میگه بریم سیسمونی بخریم من میگم نمی‌خواد اصلا ذوق هیچی رو ندارم دیگه😭

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگه که اگه بدتر شه دارو میدم بعد زایمانم باید تحت نظر باشه کلی بچه اونجا بودن که عمل قلب باز کرده ب ...

قدیم هفت تا میراییدن اندازه ما اذیت نمیشدن ماها ی دونه اوردیم از بس سونو ازمایش گذاشتن برامون پدرمونو دراوردن بچه هام کلا نرمال بودن بچه های الان ضعیف بد غذا جون ندارت

بخدا نذر کردم تو شهر خودمون رفتیم اکو دکترم گفت نه برید فلان جا دقیق تره ولی خب راهش دوره الآنم میری ...

حال الانتو میفهمم انشا الله که هیچی نیس ایشالا زود تر بارداریت تموم شه به دنیا بیاد و میبینی سالمه خیالت راحت میشه دیگه 

قدیم هفت تا میراییدن اندازه ما اذیت نمیشدن ماها ی دونه اوردیم از بس سونو ازمایش گذاشتن برامون پدرمون ...

آره بخدا مادرشوهرم امشب خونمون بود می‌گفت نه سونو بود نه آزمایش بود همه با هم فامیل بودن همه بچه ها سالم بودن نمیدونم چرا الان اینجوری شده هر کی رو میبینی یه مشکلی داره

حال الانتو میفهمم انشا الله که هیچی نیس ایشالا زود تر بارداریت تموم شه به دنیا بیاد و میبینی سالمه خ ...

مرسی گلم شوهرم امشب می‌گفت نمیشه درخواست بدیم هفت ماهه به دنیا بیارنش سزارین 😢اونم بدبخت خسته شده از استرس 

مرسی گلم یعنی اون روزو میبینم ؟مامانم همش میگه بریم سیسمونی بخریم من میگم نمی‌خواد اصلا ذوق هیچی رو ...

معلومه ک میبینی😍😍

هر روز به روز تولدش فک کن

حتما حتما سیسمونی بگیر کلی حس خوب داره 

هیچ وقت ناامید نشو عزیز دلم

خدا تو رو آفریده واس یه هدف بالاتر

یعنی رشد روح تو 

پس صبور باش و به خدا اعتماد کن

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
معلومه ک میبینی😍😍هر روز به روز تولدش فک کنحتما حتما سیسمونی بگیر کلی حس خوب داره هیچ وقت ناامید نش ...

مرسی عزیزم از انرژی مثبتت❤️