2777
2789
عنوان

حالم بده 😢

172 بازدید | 25 پست

امروزم رفتم اکو قلب جنین گفت آریتمی داره هر ده روز یه بار باید برم از ساعت یک و نیم تا ده شب طول کشید چون چهار ساعتم مسیرمون بود رفت و برگشت بخدا نمیتونم همه زندگیمو فروختم خرج دکتر و دوا درمون کردم بخدا دارم له میشم چرا خدا باهام اینجوری می‌کنه حاضرم همه اعضای بدنمو بفروشم فقط یه بار این دکترا بگن سالمه اگه بچم چیزیش بشه چی اگه دور از جونش بمیره چی ای خدا دلم پره

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

غصه نخور قربونت برم

غصه و استرس مث سم می‌مونه 

مشکلات واس امتحان کردن ما آدماست

تو هر شرایطی ک هستی   اونو بپذیر

و با قدرت برو جلو

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
غصه نخور قربونت برمغصه و استرس مث سم می‌مونه مشکلات واس امتحان کردن ما آدماستتو هر شرایطی ک هستی ا ...

دلم داره می ترکه😭😭😭😭😭چرا من چرا آخه خدا می‌دونه من چقد سختی کشیدم چرا هر چی سنگه جلو پای من میندازه من انقد دل نازک و ضعیفم چرا آخه هر چی مشکله واسه منه خیلی داغونم دیگه بریدم فک کردم وقتی بعد دو سال بچه دار شدیم یعنی خدا داره نگاهم می‌کنه ولی الان فهمیدم بازم اشتباه کردم همیشه بهترین لحظات زندگیمو خراب کرده عوض اینکه از حاملگی لذت ببرم همش آواره دکترا شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اریتمی درمان داره؟

گفت هر ده روز یه بار بیا اگه بد تر بشه دارو میدم 😭😭😭بعد به دنیا اومدنشم باید ببرمش خدایا نمیتونم تحمل ندارم 

عزیزم دکترا فقط دل ادمو الکی خالی میکنن منم دخترم تو شکمم بود دگتره گف دور شکمش سه هفته عقبع با تعجب گف که بچه رشد نکرده فلانه بیساره در صورتی که بچم فقط ریز بود اون همه گندش کرد

عزیزم دکترا فقط دل ادمو الکی خالی میکنن منم دخترم تو شکمم بود دگتره گف دور شکمش سه هفته عقبع با تعجب ...

خدا حفظش کنه خداروشکر چیزیش نبوده من بخدا داغونم از دست این دکترا سه ساله دارم میرم و میام تا وقتی بچه نبود یه بدبختی و استرس داشتم بعد اینکه حامله شدم هم همش تو راه دکترا امشب به شوهرم گفتم راضی ام بیان هر چی دارم و ندارم بدزدن ولی برا دکتر رفتن خرج نکنم و نفروشم😭

خب میپرسبدب که در نهایت درمان دارع

میگه که اگه بدتر شه دارو میدم بعد زایمانم باید تحت نظر باشه کلی بچه اونجا بودن که عمل قلب باز کرده بودن اومده بودن اکو شاید درمانش همون عمله 

عزیزمن

چرا فک میکنی فقط تو به مشکل برخوردی؟

اسی من امروز

یه خانواده دیدم

زن و شوهر جوان و خوش چهره

اما...

یه دختر بچه بغل خانمه بود 

ک با دیدنش دلم لرزید

فک میکنم ۴ ساله بود

اما کمرش توانایی نشتن نداشت😔

تو نوبت ام آر آی بودن

درازکش بغلش کرده بود

خیلی ضعیف بود و چهره ی بیحالی داشت

خیلی غصه خوردم براش

وقتی فک کردم 

فهمیدم تو دنیا خیییییلیا تو همچین وضعیتی هستن

از این دکتر ب اون دکتر

میدونی اسی

واس تک تک لحظاتت خدا رو شاکر باش

و هیچ چیزی رو زوری از خدا نخواه

صبر کن ببین خدا برات چی رقم زده💚🌱

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
خدا حفظش کنه خداروشکر چیزیش نبوده من بخدا داغونم از دست این دکترا سه ساله دارم میرم و میام تا وقتی ب ...

اره عزیزم کلا بچه داری خیلی سخته منم سختیای زیادی کشیدم مادر بودن مسئولیت خیلی بزرگیه شمام ی نزر کن بعد هم میخای جای دگ برو که بهتره ببین تشخیص چیع 

عزیزمنچرا فک میکنی فقط تو به مشکل برخوردی؟اسی من امروزیه خانواده دیدمزن و شوهر جوان و خوش چهرهاما... ...

می‌دونم عزیزم بخدا می‌دونم خیلیا وضعشون از ما بدتره ولی دیدن اینجور آدما باعث نمیشه که درد خودمو فراموش کنم هر کاری هم بکنم بازم تیکه ای از وجودمه دلم میترکه میبینم اینجوریه خدا ایشالا به اونا هم سلامتی بده یه نگاهی هم به ما بندازه 

اره عزیزم کلا بچه داری خیلی سخته منم سختیای زیادی کشیدم مادر بودن مسئولیت خیلی بزرگیه شمام ی نزر کن ...

بخدا نذر کردم 

تو شهر خودمون رفتیم اکو دکترم گفت نه برید فلان جا دقیق تره ولی خب راهش دوره الآنم میریم اونجا دکتر خوبیه ولی خب چیکار کنم آروم و قرار ندارم خدایا هیچ کسو تو راه مطب دکترا قرار نده