2777
2789
عنوان

هر دفعه که شوهرم بهم پول میده

354 بازدید | 21 پست

من خیلی چیزا نیاز دارم از وسایل خونه گرفته تا وسایل شخصی و لباس و آرایشی بهداشتی و.... 

بعد هر موقع شوهرم بهم پول میده (مثلا دفعه ای دوسه تومن میده )انقد نمیدونم کدومو بخرم آخرش گیج میشم هیچی نمیخرم میدم سکه پارسیان 

چن روز پیش نگاه ب سکه هام کردم دیدم اندازه ی سکه بهار آزادی شده همه رو بردم با ی سکه کامل عوض کردم حالام باید بزارمش رو رهن خونه😰😥😒من چرا اینجوریم؟؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم اکه شوهرت میتونه خودش رهن و جور کنه داری اشتباه میکنی اونو برا خودت خرج کن در نهایت زنی گه خرج داره ارج داره

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

برنامه ریزی کن هرماه یچیزی بخر ،مثلا من این ماه کفش ولباس خونگی خریدم ،ماه بعد میخوای یه اینه قدی برای خونه بگیرم ،پس اندازم میکنم دو تومن از ماهیانه مو میدم قرعه خونگی سالی یبار درمیاد طلا میخرم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

من که شوهرم پول میده همون لحظه چیتان پیتان میکنم چشامو میبندم میرم خرید😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من که شوهرم پول میده همون لحظه چیتان پیتان میکنم چشامو میبندم میرم خرید😂😂😂

دوس دارم اینجور باشم ولی بعدش عذاب وجدان میگیرم می‌شینم میگم همه خریدام الکی بوده

نکنه افسرده شدم 

دوس دارم اینجور باشم ولی بعدش عذاب وجدان میگیرم می‌شینم میگم همه خریدام الکی بودهنکنه افسرده شدم

اصلا اینجوری فکر نکن

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چیش خوبه خب من در واقع دارم جمع میکنم برا شوهرم اصلا ب خودم اهمیت نمی‌دم البته این ک بچه کوچیک دست و ...

منم مثل تو بودم یبار رفتم کاهو بخرم فروشنده گفت هرچی نخوری و جمع کنی یکی هست بجات میخوره خیلی سعی کردم عوض شم بهتر شده اما ذاتم خسیس و جمع کنه آخرشم همسرم گفت با این جمع کردنا اگه قرار بود خونه دار شم منم دیدم اینطوریه خرج خودم میکنم