2777
2789
عنوان

هر دفعه که شوهرم بهم پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 21 پست
منم مثل تو بودم یبار رفتم کاهو بخرم فروشنده گفت هرچی نخوری و جمع کنی یکی هست بجات میخوره خیلی سعی کر ...

یادمه از بچگی پول جمع میکردم یهو نشون مامانم میدادم انقد ذوق میکرد 

اون وقتم واسه خودم خرج نمی‌کردم 

یادمه از بچگی پول جمع میکردم یهو نشون مامانم میدادم انقد ذوق میکرد اون وقتم واسه خودم خرج نمی‌کردم

مثل منی ول کن بابا خرج خودت کن تازه من اگه با پول خودم میوه بگیرم پولشو از همسرم میگیرم واقعا زنی که خرج نداده ارج نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل منی ول کن بابا خرج خودت کن تازه من اگه با پول خودم میوه بگیرم پولشو از همسرم میگیرم واقعا زنی که ...

ی زمانی واسه خودم کار میکردم اونو ک اصلا دیگ خرج نمی‌کردم هزار تومن هزارتومان روهم میزاشتم طلا می‌خریدم اه از این اخلاقم بدم میاد بخصوص ک اطرافیانم همممه بفکر دک و پزشونن

ی زمانی واسه خودم کار میکردم اونو ک اصلا دیگ خرج نمی‌کردم هزار تومن هزارتومان روهم میزاشتم طلا می‌خر ...

اینجور بار اومدیم منم یبار دامادمون به خواهرم گفته بود چرا ابجیت اینقدر بد تیپ دیگه فهمیدم از اونور بوم افتادم

اینجور بار اومدیم منم یبار دامادمون به خواهرم گفته بود چرا ابجیت اینقدر بد تیپ دیگه فهمیدم از اونور ...

منم دیشب رفتم ی مراسم امروز ب مامانم گفتن دخترت چرا انقد غمگینه معلومه شوهرش خیلی اذیتش می‌کنه حقیقتا دلم شکست من آدم خجالتی ام همیشه بودم ولی کسی چیزی نمیگفت حالا چون چن وقته نتونستم ب پوست و مو و تیپم برسم شوهرمو اونجور قضاوت کردن حقیقتا دلم خیلی شکست

منم دیشب رفتم ی مراسم امروز ب مامانم گفتن دخترت چرا انقد غمگینه معلومه شوهرش خیلی اذیتش می‌کنه حقیقت ...

مردم که دهنشونو باید ور ور تکون بدن اه ولشون کن اینو دوستانه میگم الکی از خودت نزن اگه پول اضافه داری اره اما پول خرج خودتو جمع نکن اینطوری شوهرم عادت میدی یبار به خودت برسی فکر می‌کنه ول خرجی کردی