2777
2789

نه، درست نشد. دیگه به هیچ دردی نخورد. یه آدم بیشعور روانی خراب کردش چون با قیمتی که می خواست بهش نفروختیم. 

تحقیق هم زیاد کردم و فهمیدم یک تعمیر داره خیلی گرونه که تو یک آپدیت قدیمی می ندازنش و دیگه نمیشه از خدمات استفاده کرد و فقط می تونی برنامه های هک شده توش نصب کنی. 

آپدیت هم دیگه نمیشه. 

من دیدم به دردی نمیخوره و فروختم به وسایل دست دومی با قیمت خیلی پایین. یادم نیست که دیگه به اینترنت وصل میشد یا نه. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

مشاوره و حل مشکلات بصورت تضمینی Apple ID و iCloud 🔹

اگر Apple ID شما غیرفعال (Not Active) یا قفل شده (Locked) و نمی‌توانید وارد گوشی‌تان شوید، نگران نباشید.

من مرحله به مرحله شما را راهنمایی می‌کنم تا از طریق پشتیبانی رسمی اپل و با مدارک خرید، مشکل‌تان را به صورت قانونی پیگیری کنید.

✅ تجربه‌ی شخصی موفق در همین زمینه دارم.

✅ بدون نیاز به واسطه یا هزینه‌های غیرضروری.

✅ ارسال مدارک و ثبت درخواست در اپل.

📌 توجه: این آگهی خدمات غیرقانونی یا دور زدن قفل iCloud نیست. تنها راهنمایی رسمی و قانونی برای حل مشکل Apple ID شماست.

بصورت تضمینی انجام میدهیم و نمیزاریم گوشی شما به یک دستگاه بدون استفاده تبدیل شود، اعتماد شما افتخار ماست.

☎️ برای مشاوره و هماهنگی پیام بدهید به واتساپ این شماره:09302507940

یا آیدی این تلگرام: Selinakio@

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان