2777
2789
عنوان

آخه چرا منو گرفته اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حاضرن تو اینجوری زندگی کنی ولی جدانشی

اره 

خونه بابامم از اینجا بدتره

اگه آب حموم سرد شد ببین یکی دیگه داره ازش استفاده میکنه 🫠      دوباره بخونش چون راجبه آب حموم نبود 💔

۱

بازم دیر نیس ببین خودت نمیتونی زندگیتو بگردونی اکه جدا بشی

زندگی به همچین عوضی ممکنه مریضت کنه

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

چیکار کنم سرگرم بشم ؟؟خودش با زنای مختلف دائم بهم خیانت میکنه. خونشون میره. من تنها تو خونه

برو سرکار بعد جدا شو

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بازم دیر نیس ببین خودت نمیتونی زندگیتو بگردونی اکه جدا بشیزندگی به همچین عوضی ممکنه مریضت کنه

الانشم افسرده و داغونم. آرزوی مرگ میکنم. من خوشگل و خوش هیکلم به خودم میرسم. ولی اصلا آدم حسابم نمیکنه.

آخه چی کاری نمیدونم

اگه آب حموم سرد شد ببین یکی دیگه داره ازش استفاده میکنه 🫠      دوباره بخونش چون راجبه آب حموم نبود 💔

طلاقم سخته ولی اینجوریم سخته چی بگم توام خودت با بچه سرگرم کن

خدا لعنتش کنه الهی. کاش مجرد بودم 

الانشم افسرده و داغونم. آرزوی مرگ میکنم. من خوشگل و خوش هیکلم به خودم میرسم. ولی اصلا آدم حسابم نمیک ...

مشکل از تو نیس عزیزم شوهرت مشکل روانی داره اسمش الان یادم نیس یا جدا شو یا نادیده بگیرش و به فکر خودت و خوشگذرونیت باش 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

مشکل از تو نیس عزیزم شوهرت مشکل روانی داره اسمش الان یادم نیس یا جدا شو یا نادیده بگیرش و به فکر خود ...

ممنون عزیزم .آره دیگه چاره چیه