2777
2789
عنوان

رشته رو میشه با تجربه ها کمک کنید

158 بازدید | 28 پست

من نهمیم درسم خوبه ۱۹.۸۰ اینا معدلمه

امسال میخواستم برم برا نمونه دولتی نشد زود سایت بسته شد سال دیگه برم اگه بشه..

میخواستم بپرسم تجربی واقعا خیلیییی سخته؟من همه دور و اطرافم دوستام گفتن تهش افسردگیه نکن 

من به پزشکی علاقه دارم ولی نمی‌دونم از پسش برمیام یا ن

اگه می خونی واقعا برو پزشکی میشه آورد اگه تلاش کنی و علاقه داری 

چیزی برو که علاقه داری حرف مردم توجه نکن 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همه چیز عشق و علاقه خودته.من میگم هزاربارم برگردم عقب میام تجربی حتی اگه نتونم توش عالی باشم.ولی دوستم هم درسش هم رتبه کنکورش عالی تر از من بود اما اصلا رشتشو دوست نداره و دلش میخواست مهندسی بخونه

ببین علاقت چی میگه

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

آره یه باور اشتباه بین بچه‌ها اینه فکر میکنن درسشون خوبه تجربی براشون آب خوردنه، نه اصن کتابا کتاب‌های متفاوتین گول کتاب علومم نخور اول برو کتابهای تجربیو ببین، اصن با موضوعاتش حال میکنی بعد برو در مورد رشته‌های دانشگاهیش هم تحقیق کن ببین دوست داری محیط کارشو یا نه

صرفا زنده نباش؛ زندگی کن :)
عزیزم همه چیز عشق و علاقه خودته.من میگم هزاربارم برگردم عقب میام تجربی حتی اگه نتونم توش عالی باشم.و ...

من علومم شاید ۱۸ یا ۱۹ باشه یا گاهی اوقات ۲۰ میترسم ازش زده شم 🥲

کاش من یکی بود بهم میگفت برو کار و دانش. بنظر من زندگی رو اونا کردن اونا فهمیدن چقد زندگی خوبه در لحظه میشه شاد خندون بودن  در اخرم. جدیدا تو چند سال اخیر برای اونا بیشتر کار بود. شاید اگر عقل الانم رو داشتم می رفتم کارو دامش ولی مثل خودت ک میگی. عاشق رشته تجربی شدم عاشق. کارش شدم گفتم هرچی باشه سختی شو ب جون می خرم. کم نمیارم اما واقعا سخته ب شدت حتما قبلش خوب فکر کن   مغز تو اماده کن برا همه نوع چیزی من خودم امسال کنکپر دادم. هزار بلا سرم اومد  همیشه زندگی اروم وبر وفق مراد نیست. همه چیرو در نظر بگیر. 

اگه نمی تونی از علاقه ات بگذری باید از همه چیزت بگذری  تا برسی بهش

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

کاش من یکی بود بهم میگفت برو کار و دانش. بنظر من زندگی رو اونا کردن اونا فهمیدن چقد زندگی خوبه در لح ...

اینم بگم من همیشه معدلم ۲۰ بود حتی دبیرستان.  قبل از امتحانات نهایی همش ۲۰ بودم مدرسه مم تیزهوشان بود.  امسالم حتی نوبت اول ۲۰ بود معدلم الانو نمیدونم قرار چند بشه ولی

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

کاش من یکی بود بهم میگفت برو کار و دانش. بنظر من زندگی رو اونا کردن اونا فهمیدن چقد زندگی خوبه در لح ...

آخه هنر تهش به جایی فکر نکنم برسه 🥲

چی پیشنهاد دارین واسه کار و دانش یا فنی؟

طراحی دوخت ک اصلا علاقه ندارم بقیش هم نمی‌دونم تهش به جایی میرسه یان🥲

اینم بگم من همیشه معدلم ۲۰ بود حتی دبیرستان. قبل از امتحانات نهایی همش ۲۰ بودم مدرسه مم تیزهوشان بو ...

پس شاید من نتونم چون من الان معدل ترم اول ۱۹.۹۰ اینا بود 

مدرسه ی دولتی

خیلی بد گیج شدم 🥲

سخت هست ولی علاقه میخواد 

تعداد تجربی 700 هزار نفره تو کنکور 

اما انسانی400هزار و ریاضی300 هزار ایناس بطور معمول

اصلا هم با علوم قابل مقایسه نیست 

و اینکه اگه رفتی تجربی

از من بهت نصیحت، از اولش خوب بخون و همیشه تست بزن

تابستون نهم به دهمت رو هم هدر نده حتی 

و بازم میگم تجربی علاقه میخاد

خیلیا بودن گفتن که کاش نمیومدم تجربی میرفتم انسانی یا ریاضی

اما من با اینکه پشت کنکور هم موندم، اما هیچوقت از انتخابم ناراضی نیستم

و میخوام که پزشکی بیارم و میدونم ک میتونم 

در ضمن پزشکی اوردن هم سخته، باید از دهمت خیلی خوب بخونی، ازمون بزنی، بدون هدر دادن وقت!!!! 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

اگه ادم باهوش و بااستعدادی هستی پزشکی میاری . 

منم نهم معدلم ۱۹ و خورده ای یا ۲۰ بود .ولی به سختی . تا میرفتم خونه درس میخوندم تا شب 

برای ریاضیم به کمک کلاس کمک درسی از پسش برمیومدم 

ولی در ظاهر بچه درس خون بودم 

کنکور تجربی دادم و دیگه چون مثل قبل وقت برای درس خوندن نبود چون حجم درس ها چند برابر بود گند زدم و الانم ی رشته و دانشگاه معمولی رو میگذرونم و الانم با اینکه وقت زیادی میذارم نمره هام همچین تعریفی نداره چون حجم مطالب زیاده و زمان کم و من هوش و استعدادم تو درس نیست 

اگه به جز پزشکی به بقیه رشته های تجربی مثل پیرا پزشکی ها و علوم پایه هام علاقه داری انتخابش کن تا سر کنکورش خیلی عذاب نکشی

اما من پیشنهادم رشته ریاضی و بعدم کامپیوتر و هوش مصنوعیه ! دنیا رو اینا داره میچرخه . مهندسی صنایع و بعدم mba هم عالیه 

خدایا شکرت❤️

سخت هست ولی علاقه میخواد تعداد تجربی 700 هزار نفره تو کنکور اما انسانی400هزار و ریاضی300 هزار ایناس ...

علاقه به چی؟من علاقه دارم به این ک در آینده بخوام پزشک شم اینه تو ذهنم علوم رو هم شاید دوست داشته باشم ولی به خاطر این تصور هر جور شده میخونم و منظورتون  تابستون نهم رو چیکار کنم ؟اگه لازم باشه از تابستون شروع میکنم