2777
2789

اون دخترایی که از خدا شوهر می‌خواستین و بهتون داد خوش میگذره؟؟؟

دیدین خدا بدتون رو نمی‌خواست خودتون ول کن نبودین؟؟😂😂

همه ی بدهی هایم راهم اگر صاف کنم بازهم به دلم مدیون میمانم برای تمام دلم میخواست هایی که بی جواب ماند💔

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اون دخترایی که از خدا شوهر می‌خواستین و بهتون داد خوش میگذره؟؟؟دیدین خدا بدتون رو نمی‌خواست خودتون و ...

آی خدا چرا الان باید اینو ببینم 🥴

الان که خودمو انداختم تو چاااااه

آی خدا چرا الان باید اینو ببینم 🥴الان که خودمو انداختم تو چاااااه

دقیقا👌👌🤣🤣

همه ی بدهی هایم راهم اگر صاف کنم بازهم به دلم مدیون میمانم برای تمام دلم میخواست هایی که بی جواب ماند💔

مورد داشتیم دختره رفته امتحان رانندگی بده

افسر پرسیده: آینه کجاست ؟

دختره گفته :تو کیفمه ... بدمش ؟

میگن افسره استعفاشو نوشته

رفته کویر ، ساربان شده

ای ساربان آهسته ران آرام جانم میرووود 😂😂

به آقایی گفتم حوصلم سررفته گفت قربونت خانومی بپوش بریم بنزین بزنیم 😐😐

دقیقا👌👌🤣🤣

دوستم میگفت :ى روز رفتم خونه دوس پسرم براش غذا درست كردم. از سركار اومد ديد غذا امادست گفت عهههه...

چه خوبه آدم زن داشته باشه...

سه ماه بعد رفت زن گرفت ! 😂😂😂🫠

هیچی تو این دنیا موندگار نیس جز عروسی که رفته طبقه بالای مادرشوهرش زندگی کنه

رفتنش با خودشه بیرون اومدنش با کرام الکاتبین

دوستم میگفت :ى روز رفتم خونه دوس پسرم براش غذا درست كردم. از سركار اومد ديد غذا امادست گفت عهههه...چ ...

جرررر🤣🤣🤣