2777
2789

واقعا گردن درد میتونه با دندون درد رقابت كنه. حداقل وقتى دندونت درد مى كنه مى تونى از درد به خودت بپیچی.

موقع گردن درد بايد مثل يك كوه استوار با سينه ستبر بدون ذره اى حركت سر، درد و تو

خودت بريزى😂😂

مردی تو جزیزه آدمخوار ها میفته.چند زن میخوام بندازنش تو قابلمه.میگن آخرین خواسته ات بگو.میگه.هر کدوم که زشت هستین منو بندازه تو فابلمه.خلاصه تا الان هم زنده هست و به خوبی و خوشی زندگی میکنه.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واقعا چطور ميتونيد تا صبح تو بغل همديگه بخوابيد ؟ من حتى تو خواب ، خودمم نميتونم تحمل كنم :/

بعضى وقتا از خواب ميپرم يه لگدی به خودم ميزنم ميگم برو اونورتر حيوان😒😂

کاش عشقـم پیشم بود

الان ﺳﺮﻣﻮ میزاشتم ﺭﻭ ﺷﻮنش 😔

بعدش ﯾﻮﺍﺷﮑﯽ ﺩﻣﺎﻏﻤﻮ

ﺑﺎ ﻟﺒﺎﺳﺶ ﭘﺎﮎ میکردم . . .

من هی میگم

پست عاشقانه بلد نیستم بزارم

شما هی اصرار میکنید . . .

بیا اینم عاشقانه ، دماغی شد رفت 😐😂

واقعا چطور ميتونيد تا صبح تو بغل همديگه بخوابيد ؟ من حتى تو خواب ، خودمم نميتونم تحمل كنم :/بعضى وقت ...

دور از جونت 😄گفتی خواب.دیشب خواب بودم از بس لرزش داشتم بیدارم کردن.سه سال پیش هم اینور شدم.نمیخوام جوانمرگ بشم😄😄

صبح به دختره شماره دادم عصر پیام داده می‌خوام با مامانم برم خرید اجازه میدی عشقم؟؟😐😐

منم اجازه ندادم😏

همه ی بدهی هایم راهم اگر صاف کنم بازهم به دلم مدیون میمانم برای تمام دلم میخواست هایی که بی جواب ماند💔

دراز نشست چیست ؟!وقتی یه آدم قد بلند میشینه میگن دراز نشستبعد بگین جوکای آموزشی نمیزارم 😂😂

یکی رو پله بانک نشسته و پاهاش باز کرده.میگن چته؟میگه شنیدم به آدمهای باز نشسته وام میدن.