2777
2789
عنوان

گرسنمه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 53 پست

دارم آلبالو خشکه میخورم ..حوصله ندارم ..بارداری افسردگی م داره بیحوصلگی نمیدونم والا 

خدا منو ببخشه اجحاف میکنم در حق بچه نمیدونم 

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
شما چته توی همه ی تاپیک ها اینطوری نظر میذاری؟!تو تاپیک بغلی طرف دلش گرفته داره درد دل میکنه ، اهانت ...

افرین‌ دقیقا دیروزمنم تاپیک زدم یه عالمه سرم ریختن منومسخره کردن تازه فهشمم دادن این کارومیکنم ک بفهمن دل شکستن چ طمی داره   باتچکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کن این نی نی سایت با دم در خونه نشستن زنهای قدیم همسایه و غیبت کردناشون هیچ فرقی نداره...

کاش منم بتونم پاشم از دم در نی نی سایت برم به کارام برسم....😄

برای پخته شدن کافیست هنگام عصبانیت از کوره در نرویم.
افرین‌ دقیقا دیروزمنم تاپیک زدم یه عالمه سرم ریختن منومسخره کردن تازه فهشمم دادن این کارومیکنم ک بفه ...

دیروز هرکس بهتون اهانت کرد، با همون سنگهاتون رو وابکنین.راه افتادین تو تاپیک های ادمای بی ربط و بی خبر،اینطوری پست میذارین چه فایده داره ؟! برا اعصاب خودتون میگما والا . این راهش نیست

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
من همیشه یه چیزی کنار تخت میذارم تا نصفه شب تو زحمت نیافتم!! 😀

نه نصف شب تا حالا گرسنم نشده ..یهویی الان حس ضعف کردم 😊

نه نصف شب تا حالا گرسنم نشده ..یهویی الان حس ضعف کردم 😊

من کلا اهل پیشگیری بهتر از درمانم! 😀

قبل از اینکه گشنم بشه به فکرشم😋

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
من کلا اهل پیشگیری بهتر از درمانم! 😀 قبل از اینکه گشنم بشه به فکرشم😋

آخه همه چی م دلم بر نمیداره بخورم ..البالو خشک الان خوبه بنظرت؟یا مقوی تر باشه ؟

منتظر ادامش بودم خب 😅

کارامو کردم شیشه آلبالو خشک از یخچال در آوزدم حالام لم دادم دارم البالو میخورم الانم دارم تایپ میکنم برا شما 😊

آخه همه چی م دلم بر نمیداره بخورم ..البالو خشک الان خوبه بنظرت؟یا مقوی تر باشه ؟

من وقتی باردار بودم همش تو راه یخچال بودم حتی نصفه شب!😶

شیر خیلی خوبه شیر بخور ماست بخور دوغ بخور هم آرامش بخشن میگیری میخوابی هم واسه خودتو نی نیت خوبه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
من وقتی باردار بودم همش تو راه یخچال بودم حتی نصفه شب!😶 شیر خیلی خوبه شیر بخور ماست بخور دوغ بخور ...

دوتا لیوان دوغ خوردم حالم دگرگون شد 😩

میخاسم چایی نبات بخورم منصرف شدم .یه لیوان آب خوردم .وقت ضعف بیشتر لواشکو یا حالا آجیل اگه باشه میخورم