2777
2789
عنوان

نمره علومم برای انتخاب رشته

188 بازدید | 29 پست

امسال نهمم 

نمره علوم هفتمم 19.5 و ریاضی 20 

نمره علوم هشتمم 18.5 و ریاضی 19

نهم علومم 12.5 و ریاضی 19

و تو ازمون های رغبت و توانایی و نظر اولیا و خودم همش اولویت اولم رو رشته تجربی زدم

علوم رو بخاطر دلایلی خوب نخونده بودم ولی علاقه شدیدی به رشته تجربی دارم و هم استعدادشو دارم و میدونم که از پس رشته های دیگه بر نمیام جز تجربی.

بنظرتون اولویت ب میارم ؟؟ یا کلا هاشور میخورم رشته تجربی رو؟ 

و اگه هاشور بخورم مدارس ثبت نامم نمیکنن؟ مثلا مدارس خاص ( نمونه دولتی یا تیزهوشان) یا مدارس عادی ( غیر انتفاعی و دولتی)

کدوم ثبت نام میکنن اگه در هدایت تحصیلی رشته تجربی رو هاشور بخورم؟

تروخدا اگه اطلاع دقیق دارین و از اطرافیان دیدن و تجربه دارین جواب بدین خیلی ناراحتم😓😓😓

من فقط میدونم برای کدارس نمونه دولتی و تیزهوشان باید نمرت بالاتر باشه 

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه  کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخاستم برم تجربی یا ریاضی ولی امسال نتونستم خوب بخونم فکر نکنم قبول بشم  درحالی که معدل  هفتم هشتمم خیلی عالی بود

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه  کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین

تیرهوشان و نمونه دولتی فکر‌نکنم ولی غیر انتفاعی بنظرم قبول میکنن و عزیزم اینم بهت بگم اینقدر درخواست تجربی بالاست که من خودم نهم که بودم علومم شدم هجده ریاضی شدم هجده ولی تجربی برای من ب رد کردن که سمت رشته های دیگه برم 

نه هاشور ک نمیخورهنمره های سه سال تحصیلیت جمع میشه چون سالای قبل خوب بودن فک نکنم هاشور بخوری اما ام ...

سال های قبل خیلی تاثیر نداره .مدرسه ما که اینو گفتن

ببین برا رشته تجربی اطلاع ندارم ولی من خودم رشتم انسانیه دوازدهمم اون موقع من ادبیاتو ب اوردم ولی چون امتیازم بالا بود ثبتنامم کردن

ثبتنامت میکنن اینو که شک نداشته باش

من تجربیم ب اوردم نمرع علومم۱۷/۵شد نمره ریاضیمم یادم نمیاد ولی انگار ۱۴شد

نمره سالانم ولی بیشتر بود

اگر از بلندای اسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه شوی🌚✨

تیرهوشان و نمونه دولتی فکر‌نکنم ولی غیر انتفاعی بنظرم قبول میکنن و عزیزم اینم بهت بگم اینقدر درخواست ...

اره تجربی متقاضیان زیاد داره درحالی که بره ریاضی رو هوا قبول میشه برا دانشگاه مورد علاقه اش ولی تجربی نه چون اولویت برای سهمیه داران و جانبازان و.... بعدم معدل خودت ولی ریاضی متقاضی کمتر داره بنظرم اسی اینو هم در نظر داشته باش

برای فرایند انتخاب رشته نمرات نهم از دو پایه دیگه خیلی مهم تره و تاثیر گذار تر 

سه سال پیش که من آزمون دادم برای نمونه شرط معدل پنجاه درصد بود ولی الان رو نمیدونم هنوز شرط معدل باشه یانه اگه باشه متاسفانه نمونه نمی تونی بری 

مدارس عادی هم احتمالا ب بیاری 

ولی مدارس غیر انتفاعی قطعا ثبت نام میکنن 

ولی گلی یکم بیشتر تحقیق کن 

منم نهم بودم فک میکردم هیچی جز تجربی نباید برم چون معدل هرسه سالم بیست بود میترسیدم حیف شم😂

بعد دهم خورد تو تصوراتم قشنگ

در نظر داشته باشید که ریاضی و زیست و فیزیک راهنمایی زمین تا اسمون با دبیرستان فرق میکنه دوستان وقتی شما میرید رشته تجربی تازه میفهمید زیست اصلی چیه اون جور اسون نیست زیست حفظیات نیست خیلی خیلی باید درکش کنی و تست بزنی که از پسش بر بیای اگرم علاقه به ریاضی نداری پس نه سمت رشته تجربی برو نه رشته ریاضی 

برای فرایند انتخاب رشته نمرات نهم از دو پایه دیگه خیلی مهم تره و تاثیر گذار تر سه سال پیش که من آزمو ...

اها یعنی هاشور بخورم مدارس غیر انتفاعی ثبت نامم میکنن؟