2777
2789

من توی ی تایپک نوشتم که بستنی دوبایی چاکلت که خوردم رو دوست داشتم.

یه کاربر مزاحم اومده برام نوشته برا چی میگی دوبایی بگو دوبی.یه فحش خیلی رکیک هم نوشته زیرش.(به حدی فحش زشتی بود که نگم...)

منم اینطور جوابشو دادم که :عزیرم اسم اصلیش رو گفتم  

نمیدونستم چون شما اهل ناف اماراتی بیشتر میدونی😂

با کم شعور ها دهن ب دهن نمیشم

اصلا برام مهم نبود چی گفته و اینطور جوابمو داد که:پس با خودت هم کلام نشو 

من نمیدونستم شما اهل بریتانیا هستی برتیش تلفظ میکنی🤓

منم براش نوشتم که:فکر نمی‌کردم یه کلمه‌ی ساده انقدر عقده‌هات رو قلقلک بده.

نوشته خیلی اسکلی من برا فان بهت فحش دادم.

بنظر شما فحش دادن ب هر کسی فانه؟

خیلی اعتماد بنفس میخواد که ی فرد و بی ادب خودشو با یکی دیگه قاطی کنه.

واقعا کاش ی سری آدمایی که دلشون پره از اطراف رو بقیه خالی نکنن.

نظر شما چیه

اصلا مهم نیست اینجا بهم بگید لوس و... ولی واقعا میخوام بدونم چرا انقدر سطح تحمل کم شده😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقده هات و قلقلک بده😂😂😍😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

منم خوشم نمیاد اینجور تلفظ کردنو اما قرار نیست زندگی کردن مردم طبق نظر من باشه و اینکه در کل هیچ کس حق نداره سر چنین دلیل چرتی به بقیه فحش بده 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

میدونی بیمار روحی روانی چیه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .