2777
2789
عنوان

اتفاق جالب درحرم امیرالمومنین

187 بازدید | 18 پست

ایام اربعین بود ورفته بودیم حرم امیرالمومنین تمام شب توجاده بودیم خیلی خسته 😩 بودم باکوله واردحرم شدم خیلی شلوغ بود اکثرا خواب 😴 بودن وعده ای هم دعامیخوندن بعضیا هم نشسته ودرحال صحبت بودند منم بعداز سلام دادن به آقا میخواستم بشینم که یه خانم ایرانی (شهرشونمیگم)بهم گفت الان دوستام میان اینجا نشین منم چیزی نگفتم کمی اونطرفترنشستم ولی خیلی خوابم می‌برد اون خانمه هم اصلا کسی نیومدپیشش وخودشم داشت باخانمای دیگه بلندبلندصحبت میکردومیخندیدن

دوباره چون کسی نبود اومدم درازکشیدم بازگفت یکم جمعتربخواب جای منم باشه دیگه ازحرص بلندشدم نشستم وهیچی نگفتم فقط خیلی ناراحت 😢 شده بودم داشت اشکم در می اومد که یه خانم عرب به ستون تکیه داده بود بهم اشاره کردبیاپیشم وقتی رفتم کلی باعربی واشاره باهام صحبت کرد قربون صدقه م می رفت بچه‌ها بخدا تموم اون خستگی وناراحتیا یادم رفت چقدرآقامون مهربونن یامولا علی حاجت همه حاجت دارهاروبده هرکسی هرمشکلی داره به دعای شمابرطرف بشه آقای مهربونیها

الان حرم هستی🥺

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه برای اربعین بود

خوشبحالت آرزومه

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

یا امام علی بحق حضرت زهرا تورو به دخترت زینب قسم میدم 

مریض هارو شفا بده حاجت دل هر آدمی ک بهتون رو می‌زده رو بده تو رو به حسینت قسم زیارت خودتو نصیب همه بکن 

دعا کنید منم فرهنگیان قبول بشم