2777
2789
عنوان

چیکار کنم پسرم یکم چاق بشه 7سالشه

180 بازدید | 28 پست

خیلی لاغره صورتش یه ذرس 

کم غذا میخوره. یبوستم هس 

صبحانه شاید ۴ لقمه اونم بزور ناهار یکم و شام اونم کم فقط همینا 

میان وعده میوه وشیر اینا نمیخوره 

کیک خونگی ام نمیتونم  درست کنم براش به تخم مرغ حساسیت داره 

فست فود دوست داره وکتاب 

خودم براش درست میکنم هفته ایی دوسه بار. وبقیشم کباب میخوره 

غذاهای دیگه دوس نداره یعنی اشتها نداره همینارم کم میخوره 

براش شربت اشتها بگیرم  یا مولتی؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرید دکتر غدد و متابولیسم اگر تشخیص بده وزنش مناسب نیست مکمل و شربت مناسب خودش رو میده 

طبق حرف کاربران لطفا دارو ندید به بچه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

چاقی اینقدر هم خوب نیس

من پسرم با قد ۱۹۴ ۷۰ کیلوم خیلی هم راضی

به افزایش قدش کمک کن چاقی آسونه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

سیب زمینی سرخ کرده فست فودشو بیشتر کن یا اصلا ببرش متخصص تغذیه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
ببرید دکتر غدد و متابولیسم اگر تشخیص بده وزنش مناسب نیست مکمل و شربت مناسب خودش رو میده طبق حرف کارب ...

یبار بردم مکمل داد. دکتر معروفی هم بردم زیاد تاثیری نداشت

۲۱ ونیم قدش ۱۲۲ آخرین بار بود

وزنش فک کنم خوب باشه

اگه قد و وزنش اوکیه چیزی بهش نده

اشتها آورا همه رو مغز بچه تاثیر میذارن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

یبار بردم مکمل داد. دکتر معروفی هم بردم زیاد تاثیری نداشت

خب دکتر رو عوض کنید

اما ترجیحا متخصص غدد و متابولیسم کودکان باشد نه دکتر اطفال

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍