سلام خانوما من یه دختر مجردم ..میخاستم ازتون بپرسم بنظر شما با پول توجیبی هام ک پس انداز میکنم خورد خوردجهزیه بخرم خوبه یا طلا بخرم .یا جمع کنم تو حسابم ممنون میشم راهنماییم کنید
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
البته طلا میشه هم دست دو یا بدون اجرت خرید .راستی من پول زیادی ندارم ک یهو مثلا چند میلیون بدم طلا همش دارمخوردخورد جمع میکنم. .سیصد .صد دویست اینجوری منظورمه
وسايل اصلا نخر چون هرروز يه چيز جديد مياد بعدا قديمي ميشه و پشيمون ميشي
بهتره بزاري تو حسابت ، طلا هم بخري خوبه ولي الان طلا گرونه و بعدا كه بخواي بفروشي ازش كسر ميشه ، اگر طلا هم گرفتي طلاي بدون اجرت بگير كه برات به صرفه تر باشه، اين نظر منه
طلا نگیر موقع فروش خیلللزے کم میخرن خیلے از روش برداشته میشه حیف میشه جهزیه نگیر چون کهنه میشه ب نظر من سکه بگیر خیییلللے چیز ناچیزے از روش برداشته میشه هر ماه یه سکه بگیر بزار گاوصندوق یا جاے امن