2777
2789
عنوان

جهزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 29 پست

بزار بانک سودش رو بگیر 

سکه هم میتونی بگیری

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بذار تو حسابت سودشو بگیر  

وسیله ها هر روز عوض میشن 

طلا هم اجرتش سنگینه عوض اینکه سود کنی باید وق فروشش یه چیزی هم از جیبت میدی و ضرر میکنی 

یه راه دیگه هست اونم اینکه سکه بخری بذاری کنار اون لااقل به روزه و هیچ وقت از قیمتش کم نمیشه

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙

البته طلا میشه هم دست دو یا بدون اجرت خرید .راستی من پول زیادی ندارم ک یهو مثلا چند میلیون بدم طلا همش دارم‌خورد‌خورد جمع میکنم. .سیصد .صد دویست اینجوری منظورمه

وسايل اصلا نخر چون هرروز يه چيز جديد مياد بعدا قديمي ميشه و پشيمون ميشي

بهتره بزاري تو حسابت ، طلا هم بخري خوبه ولي الان طلا گرونه و بعدا كه بخواي بفروشي ازش كسر ميشه ، اگر طلا هم گرفتي طلاي بدون اجرت بگير كه برات به صرفه تر باشه، اين نظر منه

البته طلا میشه هم دست دو یا بدون اجرت خرید .راستی من پول زیادی ندارم ک یهو مثلا چند میلیون بدم طلا ه ...

پس همون دويست و سيصد تومن و بزار توحسابت ،مبلغ زيادي كه شد ميتوني هم تو بانك بزاري باشه سود بياد روش يا طلاي بدون اجرت بگير

طلا نگیر موقع فروش خیلللزے کم میخرن خیلے از روش برداشته میشه حیف میشه    جهزیه نگیر چون کهنه میشه    ب نظر من سکه بگیر   خیییلللے چیز ناچیزے از روش برداشته میشه   هر ماه یه سکه بگیر بزار گاوصندوق یا جاے امن