2777
2789
عنوان

اونایی که خونتون تمیز و مرتبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 80 پست
منم باردارم شرایط ما سخته دایم مرتب باشیم بعد اومدن نی نی ان شاالله تمیز میکنیم

بعد اومدن نی نی ام تا چن ماه درگیر نینی بعد اونم نی نی راه میفته همش باید مواظبش باشی و این روند ادامه داره😍😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رازم فقط اینه کثیفی به شدت اعصابمو بهم می ریزه واسه همین همش در حال تمیز کاریم الان دخترم یه ماهشه شب ساعت دو می‌خوابه تا سه صبح من خونه هارو تمیز میکنم کارامو میکنم بعد می‌خوابم هرچی بر میدارم سرجاش می‌زارم شوهرم هم کمک می‌کنه واقعا 

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
منم باردارم شرایط ما سخته دایم مرتب باشیم بعد اومدن نی نی ان شاالله تمیز میکنیم

برعکس هاااا😅😅

نی نی بیاد دیگه تکون نمیخوری چون بچه انقد ازت انرژی میگیره ک حوصله پیدا نمیکنی الان بهتر میشه تمیز کرد

تمومی ندارن بیشتر هم میشه لعنتی ها

آره بخدا

امروز جارو میکشی

یک ساعت بعد باز مو رو سرامیکا هس

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

خب تو که مثل ما نمیتونی تمیز کنی 

ولی یه پیشنهاد دارم برات 

مثلا صبح ساعت ۹ بیدار میشی 

۹ تا ۹:۱۰ کار کن بعد بشین 

دوباره ۱۰تا۱۰:۱۰

همینطوری تا شب کلی کار میکنی 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

آره کمر درد شدید گرفتم کار نمی تونم وسیله هام شسته نمی تونم خداکنه به سلامتی بگذرونیم

بیخیال تمیزی بشو 

شرایطت حساسه 

بعد هم مواظب باش خونه کثیف نشه دیگه کافیه 

مثلا شوهرت هر شب سرویس ها رو یک آبی بزنه خالا نمیخواد حسابی بشوره یک آب و کف الکی بزنه 

یا تو خونه مواظب باش جایی کثیف نشه که احتیاج نشه مجدد تمیزکاری بکنی کافیه

آره کمر درد شدید گرفتم کار نمی تونم وسیله هام شسته نمی تونم خداکنه به سلامتی بگذرونیم

ان شاالله اصلا خودتو اذیت نکن چند وقتته؟این مدام میگذره بعدش تمیز میکنیم الان خدای نکرده استراحت مطلق بشیم عادی ترین کارم محتاج دیگران میشیم