2777
2789
عنوان

اونایی که خونتون تمیز و مرتبه

1202 بازدید | 80 پست

چطوری خونه تون همیشه تمیزه بخصوص آشپز خونه 

باردارم داغونه خونم 

یکم از تمیز تون بگید 

انگیزه بگیرم نامرتبی و کثیفی خیلی اذیتم می کنه 

معجزه شکر گزاری...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اگه بچه هام بذارن تمیزم ولی متاسفانه ازین ور من تمیز می کنم ازونور میریزن می پاشن

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

تقریبا نمیذارم بهم بریزه ک سخت بشه همش در حال جمع کردنم تا ی ظرف در میاد میشورم ک زیاد نشه و بهم ریخته ..خونم همینطور هر چی بچه ها بیارن دم دست سریع جمع میکنم و نمیذارم روی کابینت و میز ها وسیله بذارن

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

هیچی دخانیات مصرف میکنیم همیشه خونمون تمیزه💋💋💋

😅😅😅

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خب چراازخودت ک بارداری توقع داری؟

ایشالله زایمان ک کردی یه خونه تکونی حسابی بکن

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

من بیشتر به آشپزخونه میرسم

ظرفها رو میشورم

روی کابینت رو مرتب میکنم

ظرف های تمیز تو کابینت میزارم

گاز رو هررر روز تمیز میکنم

روی کانتر رو هر روز دستمال میکشم

هر روز جاروبرقی

دوتا فسقلی دارم

آشپزخونه م میترکه

تو به خودت سخت نگیر این روزام میگذره

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

مم وسواس دارم به شدت دیگه انقدر میسابم دستام همه پوسته شده

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

سلام بر مامان جان

من همیشه باید خونه مون مرتب باشه 

همیشه همه چی رو میذاریم سرجاش ریخت و پاش نمیشه 

بعد گاز رو تا کثیف بشه میشورم 

سینک هم دامستوس میزنم همیشه

ظرفها هم بعد غذا سریع میشورم و ماشین ظرفشویی میذارم

جارو و سرویس شستن هم هر هفته 

از همون بارداری تا الان که زایمان کردم برنامه ام همینه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هر روز سر پام

خسته شدم

هی جارو بکش

سریع بعد پختن غذا رو تمیز میکنم

بعد شستن ظرف سینک رو تمیز میکنم

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

منم باردارم شرایط ما سخته دایم مرتب باشیم بعد اومدن نی نی ان شاالله تمیز میکنیم

آره کمر درد شدید گرفتم 

کار نمی تونم 

وسیله هام شسته نمی تونم خداکنه 

به سلامتی بگذرونیم

معجزه شکر گزاری...