2777
2789
عنوان

نامزدم

403 بازدید | 22 پست

میگه خانوادت از ما پایین ترن،

بابات معتاده

ازدواج کردیم نباید بیان پیشمون بمونن

میگه پیشمون ادم معتاد از ادم خراب و بدکاره، بدتره

اکثر اخلاقاش خوبه،تو شهرشون همه قبولش دارن و رو اسمش قسم میخورن،پولداره،شغلش خوبه،مشاورم گفت این خانواده عالین بری خوشبخت میشی

میترسم برم دیگه خانوادمو باید فراموش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول نزار اینقدر حالت تحقیر طور صحبت کنه

بعد توهم حد و مرز مشخص کن همین الان بگو هفته ای فلان قدر باید ببینم خانواده ام هستن

دعوت هم گاهی باید بکنم و رفت آمد به مقدار هم لازمه 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

من خودم‌در موقعیت شما بودم‌خانوادمو‌ترجیح دادم

چون هیچ‌وقت خانواده ولم‌نمیکنن ولی شریک ‌زندگی ممکنه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

میگه خانوادت بعدا نباید بیان خونمون مایه ی ننگ ما میشن چون بابام معتاده

نظر شخصی خودم من بودم قید خانوادم نمیزدم . حتی اگر طرف پسر ترامپ هم باشه باید خانواده من پذیرا باشه چون من جزیی از اونام چه خوب چه بد . 

حاضرم تا آخر عمر ازدواج نکنم حتی 

اما با کسی برم که بفهمه و آگاهی داشته باشه 

تو این پدر انتخاب نکردی و اگر امروز در کنار اونایی پس اومدی درس روحت رو بگذرونی 

متاسفم برای مشاورت و حتما مشاورت رو عوض کن 

جدا شدن که نه ! ما از الان حد و مرز بزار براش که اگر هم نمیخواد با خانوادت رفت و امد کنه امااااا احت ...

میگه اصلا نباید بیان شهر ما،چون معتاده ابرومون پیش فامیلامون میره

عزیزم ما که شناخت خاصی از شخصیت تو و نامزدت نداریم احساس میکنم زیاد نباید به نظرات اینجا توجه کنی

البته به جز کسایی که تجربه دارن در زمینه‌ی مشکل تو🫶🏻

ولی من نظر شخصیمو میگم آدم نباید از خانوادش خجالت بکشه، واسه همین اصلا حس خوبی به نامزدت ندارم 

چون داره موضوعی رو میکشه وسط، که اصلا تقصیره تو نیست و بنظرم تاثیری هم توی زندگی آیندتون نداره

اعتیاد داشتن پدره تو ، چه ربطی به نامزدت داره؟ نباید اجازه بدی راجب پدرت اینطوری حرف بزنه چون اینجوری که میگی 

انگار نامزدت میخواد همین اول کار ، گربه رو دم حجله بکشه و مجبورت کنه یه عمر فقط بگی چشم چشم چشم🥲

ببین عزیزم موضوع اعتیاد پدرت ، اصلا موضوعی نیست که این آقا اجازه‌ی صحبت راجبش رو داشته باشه چون پدرت 

با پول خودش مواد مخدر میخره و مصرف میکنه، اگه پول مواد مخدر پدرت رو قرار بود نامزدت بده ، اونموقع میتونست راجب 

اعتیاد پدرت حرف بزنه، و لطفااااا نزار با حرفاش غرور و اعتماد بنفس و شخصیتت خورد بشن، جلوش وایسا ، خیلی محکم از خانوادت و حتی پدرت، دفاع کن 

اگه این بار حرفی راجب بابات زد، خیلی جدی و محکم بهش بگو بابای من ازت پول قرض گرفته؟؟؟ برای بابام مواد خریدی؟؟

وقتی جدیت و برخورده محکمِ تورو ببینه شوکه میشه، بهش بگو هروقت بابای من اومد از تو پول گرفت واسه خریدن مواد، اونموقع میتونی راجب بابام و شرایطش صحبت کنی و اینکه اعتیاده بابام هیچ ربطی به زندگی شخصی و ازدواج ما نداره 

دختره خوب ، زرنگ باش، جدی باش، نترس از اینکه وای یه وقت منو ول نکنه و بره، اگه رفت بدون که لیاقتتو نداشته، وگرنه غلط کرده کسی بخواد خانواداه‌ی آدمو کوچیک کنه، تو جزو همون خانواده‌ای، پس تورو هم در حده خودش نمیبینه ولی الان نمیگه چون زرنگهه صبر کرده بعد ازدواج یواش یواش شروع میکنه به کوچیک کردن شخصیتت و نابود کردنه غرورت جلوی بقیه

از الان جدی باش ‌که  بعدا پشیمون نشی

اگه طولانی شد عذر میخوام ولی من چون توی زندگی اطرافیانم زیاد از این موارد دیدم، وظیفه‌ی خودم دونستم که اینارو بهت بگم شاید یه کمک کوچیک کرده باشم🩷🤝🏻

من فقط به قدرت خودم ایمان دارم، میدونم که طبیعت همواره در حال کمک به پیشرفت کردن و خوشبخت شدن منه😊🤍🌻همیشه برای همه آرزوی خوشحال بودن دارم💌

میگه اصلا نباید بیان شهر ما،چون معتاده ابرومون پیش فامیلامون میره

خب شما میرید شهر مادرتینا 

البته این حد از باید و نباید هایی که این اقا داره نشونه خوبی نیست خیلی زورگویی داره 

حالا اگه از خانواده خودش ایراد بگیری اسفند رو اتیش میشه 

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿

خب شما میرید شهر مادرتینا البته این حد از باید و نباید هایی که این اقا داره نشونه خوبی نیست خیلی زور ...

ما هردو کارمندیم من چطوری اخه پاشم برم شاید ماهی یه بار

عزیزم شاید مادر من میخاست سه روز خونه دخترش بمونه بیان بخدا نامزدم نمیزاره بمونن

همین الانم بهم گفت ما از بابات خجالت میکشیم مدیزیت کن بعدا نیان خونمون