عزیزم ما که شناخت خاصی از شخصیت تو و نامزدت نداریم احساس میکنم زیاد نباید به نظرات اینجا توجه کنی
البته به جز کسایی که تجربه دارن در زمینهی مشکل تو🫶🏻
ولی من نظر شخصیمو میگم آدم نباید از خانوادش خجالت بکشه، واسه همین اصلا حس خوبی به نامزدت ندارم
چون داره موضوعی رو میکشه وسط، که اصلا تقصیره تو نیست و بنظرم تاثیری هم توی زندگی آیندتون نداره
اعتیاد داشتن پدره تو ، چه ربطی به نامزدت داره؟ نباید اجازه بدی راجب پدرت اینطوری حرف بزنه چون اینجوری که میگی
انگار نامزدت میخواد همین اول کار ، گربه رو دم حجله بکشه و مجبورت کنه یه عمر فقط بگی چشم چشم چشم🥲
ببین عزیزم موضوع اعتیاد پدرت ، اصلا موضوعی نیست که این آقا اجازهی صحبت راجبش رو داشته باشه چون پدرت
با پول خودش مواد مخدر میخره و مصرف میکنه، اگه پول مواد مخدر پدرت رو قرار بود نامزدت بده ، اونموقع میتونست راجب
اعتیاد پدرت حرف بزنه، و لطفااااا نزار با حرفاش غرور و اعتماد بنفس و شخصیتت خورد بشن، جلوش وایسا ، خیلی محکم از خانوادت و حتی پدرت، دفاع کن
اگه این بار حرفی راجب بابات زد، خیلی جدی و محکم بهش بگو بابای من ازت پول قرض گرفته؟؟؟ برای بابام مواد خریدی؟؟
وقتی جدیت و برخورده محکمِ تورو ببینه شوکه میشه، بهش بگو هروقت بابای من اومد از تو پول گرفت واسه خریدن مواد، اونموقع میتونی راجب بابام و شرایطش صحبت کنی و اینکه اعتیاده بابام هیچ ربطی به زندگی شخصی و ازدواج ما نداره
دختره خوب ، زرنگ باش، جدی باش، نترس از اینکه وای یه وقت منو ول نکنه و بره، اگه رفت بدون که لیاقتتو نداشته، وگرنه غلط کرده کسی بخواد خانواداهی آدمو کوچیک کنه، تو جزو همون خانوادهای، پس تورو هم در حده خودش نمیبینه ولی الان نمیگه چون زرنگهه صبر کرده بعد ازدواج یواش یواش شروع میکنه به کوچیک کردن شخصیتت و نابود کردنه غرورت جلوی بقیه
از الان جدی باش که بعدا پشیمون نشی
اگه طولانی شد عذر میخوام ولی من چون توی زندگی اطرافیانم زیاد از این موارد دیدم، وظیفهی خودم دونستم که اینارو بهت بگم شاید یه کمک کوچیک کرده باشم🩷🤝🏻