2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر پیگیرید

چرا نباشیم؟ابنکه ازاد بشه و دختر بعدی رو به قتل برسونه باعث رضایت شماست؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

وا خب ادم کشته دیگه..اعدامه

امیدوارم همینطور باشه...

چون طبق قوانین اسلامی خانواده دختر باید نصف دیه رو بدن تا قصاص اجرا بشه

بعد بعضیا اینجا گفتن این مورد فرق داره چون عمومی شده و اعدامه 

حالا خبری نیست گفتم ببینم شما خبر دارید

😐😐😳😳😳ببخشید از شما اجازه نگرفتم😐😐

انگار فقط همین ی نفره تو ایران هزار نفرن و با اعدام اون یارو کک هیچکدومم نمیگزه.

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

ازاد که نمیشه ولی خب باید روال قانونیش طی بشه

کی میگه نمیشه؟

توی این مملکت همه چیز میتونه اتفاق بیوفته

نکنه یادت رفته یکی از سران کشور بعد از اینکه زنشو کشت ازاد شد و الان مدیر عامل سایپاام شده؟

نکنه شما ایرانتون با ایران ما فرق داره؟یه عالمه مرد هستن که بعد از قتل فقط یکی دوسال زندان بودن،تهش چیشد؟ازاد

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

کی میگه نمیشه؟توی این مملکت همه چیز میتونه اتفاق بیوفتهنکنه یادت رفته یکی از سران کشور بعد از اینکه ...

خیلی وضعیت خرابه خواهر الان فهمیدم نمیشه با یسریا بحث کرد🙂💔💔منفعتشون تو نفهمیدنه

امیدوارم همینطور باشه...چون طبق قوانین اسلامی خانواده دختر باید نصف دیه رو بدن تا قصاص اجرا بشهبعد ب ...

یعنی اگه دختری کشته بشه باید خونوادش نصف دیه رو بدن حالا اگه پسری کشته میشد چی؟؟

خیلی وضعیت خرابه خواهر الان فهمیدم نمیشه با یسریا بحث کرد🙂💔💔منفعتشون تو نفهمیدنه

ندیده بودم قاتل طرفدار پیدا کنه که به لطف هم وطنام دیدم

میگه انگار یکی دوتاس و هزاران نفر هستن

وقتی ما از همین یکی باخبریم اگه اعدامش کنیم نفر بعدی حتی شاید یکمی بترسه و همچین کاری نکنه،بیتفاوتی که قتل رو توی جامعه بیشتر میکنه

یعنی اگه دختری کشته بشه باید خونوادش نصف دیه رو بدن حالا اگه پسری کشته میشد چی؟؟

اره چون دیه زن نصف مرده تو این قوانین💔

پسرو کی بکشه مرد یا زن جفتشون قصاص میشن ولی برای دختر فرق داره چون دختر اینجا ارزش جونش نصفه 

اره چون دیه زن نصف مرده تو این قوانین💔پسرو کی بکشه مرد یا زن جفتشون قصاص میشن ولی برای دختر فرق دار ...

نگوووووو اولین باره اینو میشنوم الان خودمو جر میدم..یعنی حالم بهم خورد از بعصی قوانین اسلامی عووووقققق

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز