2777
2789
ندیده بودم قاتل طرفدار پیدا کنه که به لطف هم وطنام دیدممیگه انگار یکی دوتاس و هزاران نفر هستنوقتی ما ...

دقیقا همینه وقتی قانون باشه این اتفاقا نمیفته 

بخدا حوصلشو نداشتم دیگه برای اون کاربر اینو بنویسم کسی ک بخواد بفهمه خودش میفهمه این چیزا رو کسی هم ک خواب باشه رو نمیشه بیدارش کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی اگه دختری کشته بشه باید خونوادش نصف دیه رو بدن حالا اگه پسری کشته میشد چی؟؟

اگه زن نردو بکشه قصاص

اگه مرد زنو بکشه با پرداخت دیه قصاص

اگه پدر فرزندشو بکشه تهش دوسال زندان

اگه مادر فرزندشو بکشه قصاص

اگه پدربزرگ پدری نوشو بکشه بازم قصاص نمیشه

درکل قوانینی عجیب و چرندی داریم

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نگوووووو اولین باره اینو میشنوم الان خودمو جر میدم..یعنی حالم بهم خورد از بعصی قوانین اسلامی عووووقق ...

بله اینجا اینجوریه💔

یچیز دیگه هم هست نمیدونم بگم بهت یا نه

ارزش جون یک زن از بیضه چپ مرد کمتره💔💔💔

بزن گوگل درموردش بخون

دقیقا همینه وقتی قانون باشه این اتفاقا نمیفته بخدا حوصلشو نداشتم دیگه برای اون کاربر اینو بنویسم کسی ...

مشکلمون همینان که طرفداری میکنن

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دارم زده میشم ب معنایواقعی ..دینی ک زن رو بی ارزشتراز مرد میکنه ارزش نداره

من خیلی وقته زده شدم درستم نمیشم

دیگه ارث نابرابر و نداشتن حقوق انسانی زن در ازدواج و چند همسری مردا اینا رو هم ک میدونی...

دارم زده میشم ب معنایواقعی ..دینی ک زن رو بی ارزشتراز مرد میکنه ارزش نداره

اینو تازه فهمیدی؟

البته دین زن و مرد رو برابر داره قانون جمهوری اسلامی این قوانینی رو وضع میکنه

یکی دیگشم اینه اگه شوهر زنشو درحال زنا ببینه میتونه او به قتل برسونه

ولی اگه زنی شوهرشو درحال زنا ببینه باید ۴ تا شاهد مرد بیاره تا بتونه طلاق بگیره🙂

اگه یه پسری به یه پسر دیگه تجاوز کنه اون تجاوز گر شلاق داره و اونی که بهش تجاوز شده اعدام میشع🫠

اینو تازه فهمیدی؟البته دین زن و مرد رو برابر داره قانون جمهوری اسلامی این قوانینی رو وضع میکنهیکی دی ...

خخخخخ این قوانین رو خوده جمهوری اسلامی ایران گذاشته یا دین اسلام؟من اصلا این چیزارو نمیدونم

خخخخخ این قوانین رو خوده جمهوری اسلامی ایران گذاشته یا دین اسلام؟من اصلا این چیزارو نمیدونم

منم نمیدونم ولی فک کنم جمهوری اسلامی

اینارو ک میشنوم حس خفگی بهم دست میده

چی بگم خواهر منم اولاش همین بودم

خودمون باید پشت هم باشیم اگاهیمونو ببریم بالا 

فقط و فقط خودمون

امیدوارم ی روزی همه چی درست بشه❤️❤️

[QUOTE=385097247]چی بگم خواهر منم اولاش همین بودم خودمون باید پشت هم باشیم اگاهیمونو ببریم بالا  فقط و فقط خود 

بیچاره ها دخترشون کشته شده بعد بیان پول بدن تا قاتل رو بکشن یعنی هم پاره تنشون کشته شده هم باید پول بدن؟چرا؟چون دختر بوده؟واسه همین رورانه کلی تاپیک جنسیتی میبینم طرف میگه شوهرم دختر دوس نداره فقط پسر..مال همین قوانینه مسخره هست