2777
2789
عنوان

دردای زایمان

239 بازدید | 24 پست

سلام 

بچها امروز صب رفتم معاینه شدم ۱.۳۰ باز بود دهانه رحمم

(معاینه دهانه رحم اصلا درد نداشت)

بعد که اومدم خونه ترشح غلیظ داشتم با یه لخته خون بعد قطع شد تا الان که بخاطر بارون و اینا تو خونه قدم زدم ۱۵۰۰تا قدم برداشتمو ۱۵۰ بار خم شدم

دوباره لکه خون و ترشح غلیظ اومد

به نظرتون دهانه رحمم داره بازتر میشه؟؟؟

دکترم رفته مسافرت ولی واسم مهم نیست😕چون سپرد به ۲تا دکتر دیگه که اگه این وسط مسطا زایمان کردم یکدوم بیان بالاسرم که اون دوتام تعریفشونو زیاد شنیدم

🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو دکتر یا بیمارستان نشانه زایمانه

اخه میخوام دردامو توخونه بکشم لحظه اخر برم بیمارستان که خسته نشم

صبح که رفتم گفت هر وقت دردات منظم شد و ۳ دقیقه ۳ دقیقه شد بیا

اما اصلا درد ندارم من🤕

🐣

عزیزم

من بعد از معاینه لگن و دهانه رحم اصلا لک ندیدم

البته دیدن لک کاملا عادی هست

فرایند زایمانم هم با درد ها ی منظم شروع شد

و وقتی دردها با فاصله کمتر از 5 دقیقه بود رفتم بیمارستان

ممکنه دهانه رحم شما فاز نهفته را طی میکنه و بدون درد باز میشه

البته فاز اصلی کاملا همراه با درد و انقباض منظم هست

اگر تکان های نی نی خوب هست فعلا لازم نیست بری بیمارستان

اگر هم که حساس هستی می تونی یک سر بری بلوک زایمانی که قراره زایمان کنی تا چک بشی

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
اخه میخوام دردامو توخونه بکشم لحظه اخر برم بیمارستان که خسته نشم صبح که رفتم گفت هر وقت دردات منظم ...

ببین نمیخام بتوسونمت ممکنه اتفاقی برای نی نی میش بیاد اکه نری حتما برو خطر ناکه 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

درد شبیه پری شروع شد باید بری

صبوری کن و قران بخوون

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

عزیزم یعنی چی می‌خوای دردات و تو خونه بکشی خسته نشی پاشو برو بیمارستان تحت نظر باشی 

عزیرم من یه لکه خون دیدم صبح شبش کیسه ابم پاره شد مجبور شدم تو سر زنون برم بیمارستان خوب تحت نظر باشی که بهتره 😕

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد
عزیزم من بعد از معاینه لگن و دهانه رحم اصلا لک ندیدم البته دیدن لک کاملا عادی هست فرایند زایمانم ...

نه فعلا که تکون هاش خوبه دکترمم صبح گفت امکان داره بعد از معاینه لک ببینی  میخواستم ببینم اینکه دوباره شب (لک و ترشح باهم) دیدم نشونه اینه که دهانه رحم داره باز میشه یا نه

مرسی ازاینکه وقت گذاشتیو توضیح دادی😍💋❤

🐣