2777
2789
عنوان

دردای زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 24 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم یعنی چی می‌خوای دردات و تو خونه بکشی خسته نشی پاشو برو بیمارستان تحت نظر باشی  عزیرم من ...

اخه خودش صبح منو فرستاد خونه گفت برو امکانم داره لک ببینی بعد از معاینه ولی خب الانم دیدم میخواسم ببینم عادیه یا نه🤕🤕🤕

🐣
اگه ضربان قلب بچه یا تکونهاش طبیعیه صبر کن تا دردهات شروع بشه منم برای پسرم همینطور بود شرایطم،جمعه ...

اره خداروشکر ضربانش صبح خوب بود و تکوناشم تا الان که خوبه 

🐣
اخه خودش صبح منو فرستاد خونه گفت برو امکانم داره لک ببینی بعد از معاینه ولی خب الانم دیدم میخواسم بب ...

عزیزم نمی خوام بترسونمت ها اما منم گفتم حتما طبیعیه ولی کیسه ابم پاره شد اگه نمی ری حتما یه تماس با بیمارستان بگیر و شرایطت و بهش بگو اگه گفت بیا ویزیت برو 

انشالله زایمان خوبی داشته باشی گلم نی نی ات و سالم بغل کنی 

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد

حواست به تکون خوردنای بچت باشه چند تا کمپوتم بگیر تو‌خونه تا صبح هر دو ساعت یه بار تکون خوردنای بچتو کنترل کن 

انشاالله بسلامتی زایمان کنی و نینیتو صحیح و شالم بغل بگیری عزیزم 🙏🙏

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙