جدی آخه مامانم هم داره زیاده من خیلی بدم میاد گفتم اگر به اون برم چی اره چاق شدن ولی خوب مشکلم اینه صورتم لاغر باشه زشت میشم مثل معتاد ها میشم چون فرم صورتم کشیده و درازه
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
ببین آخه صورت بدن مگه به یک اندازه واق میشم ببخشید خیلی بد پرسیدم کاش بفهمی میدونی من الان که چاق شدم ولی صورتم لاغر باشه دراز تر نشون میده چون کشیده هست و دراز خودش چیکار کنم مال مامانم هم خیلی زیاده میترسم به اون رفته باشم
ببین آخه صورت بدن مگه به یک اندازه واق میشم ببخشید خیلی بد پرسیدم کاش بفهمی میدونی من الان که چاق ش ...
متوجهم
به نظرمتجمع چاقيم ارثيه
مثلا من تا چاق ميشم ميره تو پاهام قبل هر جا
شما ميتوني عمل كني ولي وزنتو ثابت نگه داري
من والا ندارم اما جاريم ميگفت تو يوتويوب كامل توضيح داده