2777
2789
آره عزیزم جن عاشقه

میبینیش

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چی راسته!؟!!؟! خارجیا هم دروغ میگن پس!؟!؟!؟ میگن هست.

کدوم خارجیا دقبقا عزیزم؟ 

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

تو راست میگی

برو ادم و هوا اگه دیدی راسته قرآنم راسته

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

کلا یبار دیدمش

چه شکلی بود

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

کدوم خارجیا دقبقا عزیزم؟

خوب برو تو یوتیوب کانالهای ماورا طبیعه خارجی رو سرچ کن زیر نویس فارسیشم فعال کن ببین یا یه سرچ ساده تو نت عزیزم !  با این اطلاعات میگی قرآن پره تناغضه!؟

خودش به شکل یه آدم معمولی در آورده بود ولی رنگ پریده با لب های عجیب ترسناک چشماش سیاه بود

احتماً زیاد یکی واست طلسم زده باید باطل کنی

برو ادم و هوا اگه دیدی راسته قرآنم راسته

اولا هوا نه حوا 

تو حتی اسمشم نمیدونی 

بعدشم تو ثابت کن با سند و مدرک که ادم و حوا دروغه 

اینکه شوهر عمه ات تو محافل خانوادگیتون بگه دروغه سند نیس

خودم چند بار راه رفتنش تو خونه حس کردم ولی با چشمم ندیدمش،حتی یه روز که رو تخت دراز کشیده بودم حس کردم یه لحظه اومد رو تخت نشست البته پشتم به اون طرف بود ولی قشنگ فرورفتن تخت و بعد که بلند شد پر شدنش رو حس کردم به شوهرم چند بار گفتم به مسخره گرفت و حتی صداش میکرد کجایی بیا با هم فیلم ببینیم،یه شب تو تخت دراز کشیده بودیم نیمه بیدار بودیم یهو صدای کشیده شدن پا روی فرش شنیدم گفتم الان به شوهرم بگم باز مسخره میکنه صدام درنیامد واکنش هم نشون ندادم یهو شوهرم سرش از بالشت برداشت گفت چیزی که من شنیدم تو هم شنیدی گفتم آره رفت کل خونه رو گشت حتی در قفل کرده بود باز چک کرد،بعد اون دیگه به مسخره نگرفت،الان دو روزه برس مو گم شده من همیشه میذاشتم تو کشو میز آرایشم ولی همه خونه میگردم پیدا نمیکنم دیروز کل خونه رو زیر و رو کردم

خوب برو تو یوتیوب کانالهای ماورا طبیعه خارجی رو سرچ کن زیر نویس فارسیشم فعال کن ببین یا یه سرچ ساده ...

من هرچیزیو ک قبول نمیکنم ب صرف خارجی بودنش....همین ایرانی های خودمون ک زمانی حافظ قران بودن و حالا تفسیر میکنن کافیه...

من خودم زمانی قران از دستم نمیفتاد بعد فهمیدم ک تمام اینا دروعه....فک کردی اگر اعراب ب ایران حمله نمیکردن الان سرنوشت ما چیز دیگه ای نبود؟ پسس عقیده ما تحت تاثیر اتفاقات فرهنگیه وگرنه مام کتاب و آیین خودمون داشتیم...

اولا هوا نه حوا تو حتی اسمشم نمیدونی بعدشم تو ثابت کن با سند و مدرک که ادم و حوا دروغه اینکه شوهر عم ...

آدم حوا راسته نخستین اسناد اسم از این دو شخص و داستان آفرینش اومده کتیبه های سومریه 

دختر مازندرانم

جورج تو کوچه پشتی خیابون ولز در جنت سیتی سفلی حالا شخص بیاریم جلوت بنشونیم؟؟ هر چند همونم میگی تبانی ...

عزیزم چرا سراغ خارجی ! کسی میرم که قبلا قرآن خونده و حافظ قران بوده و حالا فهمیده و نقدس کرده..کسی ک قبلا بهش باور داشتع