ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ن منطورم هدف که میگی خالق بی هدف خلق نکرده...میگم الان هدف چیه؟
همه دنبال جواب این سوالیم واینجا به نظرم دیگه گنجایش بیشتر بیان کرد نشو نداره و اگه من نظرمو راجبش بدم احتمالا تایپیک تعطیل میشه و بحث به جاهای دیگه میره کلا ولی درکل هرکس تو ذهن خودش میتونه به این سوال شما برسه حالا بادرک خودش چه دینی چه غیر دینی ولی بهتره به اون سخن بزرگ(بودن یا نبودن مسعله این است ) هم فکر کنیم ینی خدا بوده و به ما امکان داشتن وجود داده تا درک کنیم وجود داشتند چه خوب یا بد بقیشم باید از خود خدا پرسید
اولش ترس داره بعد از مدتی با شرایت کنار میای عادت میکنی
آره،فقط هنوزم فکرم اون دوست آقاست که داشتم باور میکنی بهم میگفت بهار وقتی قهر میکنی اینا اذیتاشون شروع میشه حتی نامزدش هم انقدر اذیت کردن که جدا شد برای امنیت نامزدش،ولی من وقتی باهاش حرف میزدم زنگ میزدم یا چت میکردم در کل در ارتباط بودیم اصلا کاری بهش نداشتن دوستم که گفتم وارد این کارها بود میگفت به اون کار ندارن ولی به تو آسیب میرسونن حواست باشه راستش اون موقع از ترس جدا شدم ازش