ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کلی اذیتم کرد یکبار منو فلج کرده بود میخواست بهم تجاوز کنه نذاشتم باهاش جنگیدم وقتی قصد داشت بهم تجا ...
میخواست تجاوز کنه 😨 پس چرا میگی عاشقت بوده🤖
دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
بابام پارسال ساعت ۵ صبح برای آبیاری باغمون میره میبینه یه پیرزن سیاهپوش نشسته کنار درخت انگور و داره انگور میخوره گفت یهو پیرزن تبدیل شده ب یه سگ سیاه و چند قدمی رفته و یهو غیب میشه از اون موقع دیگه اعتقاد دارم ب وجود جن
عزیزم جن عاشق کارش اینه طرف اذیت کنه نزاره ازدواج کنه زجرش بده
یکی از دوستان آقای منم جن عاشق داشت،به هیچ زنی اجازه نمیداد بهش نزدیک بشه یه چیز جالب اینکه وقتی من باهاش حرف میزدم و نزدیکش بودم باهاش کاری نداشتن اما هر زن دیگه ای بهش نزدیک میشد اذیتش میکردن مثلا شبا سر و صدا میکردن ،تلویزیون خاموش میکردن،وسایلش جا ب جا میکردن،با یه نفر که وارد این چیزا بود صحبت کردم گفت تو برای این دوستت مفیدی ولی خودت آسیب میبینی ازش فاصله بگیر