2777
2789

جلسه اولم بود میرفتم پیشش 

یکم راجب زندگیم گفتم حالا خیلیم با جزئیات نگفتم 

در همین حد که با مادربزرگم بزرگ سدم پدر مادر ندارم 

از تعرض جنسی عموی معتادم 

کتک کاری هاشون 

سال ها زندونی شدن تو اتاق و 

یسری چیزای خیلی سطحی 

اصرااار اصرار که باید بری خونه عمت نموم اونجا 

اصلا پاشو برو یه شهر دیگه (استخدامم تعهد خدمت دارم نمیشه)

خودش با مشورت پزشک دارو داد هنوز تهیه نکردم 

خلاصه کل حرفش این بود که هرکاری میکنی این خونه نمون ولی خب جاییم ندارم 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

حرف بی راهی نزده

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی خیلی راغب بود که یه جلسه با عمم صحبت کنه 

میگفت خانوادت متوجه خیلی چیزا نیستن راجب شرایط جسمی و روحیت 

ولی خب میدونم عمم خیلی خوشش نمیومد قبول نکردم😂

حتی خیلی راغب بود که یه جلسه با عمم صحبت کنه میگفت خانوادت متوجه خیلی چیزا نیستن راجب شرایط جسمی و ر ...

با عمت صحبت کن یه مقدار از هزینه های زندگی رو گردن بگیر ببین میذاره باهاش زندگی کنی. اگر هم دیدی نمیشه نهایت خوابگاهی جایی پیدا کن 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

خودش راجب خودکشی و اینا پرسید و وقتی فکر کردم به اونجایی رسیدم که دوران کنکورم بود و‌من جایی برای درس خوندن نداشتم گوشه حموم‌رو‌موکت میخوندم بعد کنکورمم که کلییی اتفاقای مختلف تاجایی که سرخود قرص میخوردم 

حالا بعدشم با رتبه ۴۰۰ رفتم دانشگاه و بدتر شد 

وام بگیر اتاق هم شده اجاره کن کم کم وسایل تهیه کن الحمدالله شاغلی دیگ

میخواستم برم نذاشتن عمه هام گفتن مامانجون و با اون همه معتاد تنها میذاری و میری 

مامانجونم که نمیاد باهام

این همه سوئیت هست که کوچیکن به مجرد اجاره میدن پول زیادیم نمیخواد جور کن برو از اونجا

خانوادم نمیذارن برم باید خواهر معلولمم ببرم 

بابای معتادم ولم نمیکنه اینجا باز از عموهام میترسه 

میخواستم برم نذاشتن عمه هام گفتن مامانجون و با اون همه معتاد تنها میذاری و میری مامانجونم که نمیاد ب ...

بگو منم نمیتونم اونجا با اون همه معتاد زندگی کنم امنیت جانی ندارم 

با عمت صحبت کن یه مقدار از هزینه های زندگی رو گردن بگیر ببین میذاره باهاش زندگی کنی. اگر هم دیدی نمی ...

پیدا کرده بودم چند ماه پیش ولی خب هم بخاطر خواهر معلولم هم مادربزرگم‌ که مریضه تنها نمیتونم نگه دارم میگن تو اون همه معتاد ولشون میکنی میری

اسی امیدوارم حرفی که میزنم حقیقت نداشته باشه ولی اگه خدایی نکرده عموت به خواهرت هم تعرض کرده باشه چی؟ بشین. جریان رو برا عمه هات توضیح بده و خواهر و باباتو بردار و برو. عمه هات خودشون از مادرشون مراقبت کنن یا عمو هات

2790
2778
2791
2779
2792