2777
2789
عنوان

خوبی و بدی شوهر همسن

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 53 پست
خوشبخت باشید البته همسر من فعلا ۲۱ سالشه واقعا انتظاری ازش ندارم بخواد عاقل و پخته باشه هنوز واقعا ک ...

آمین مرسی عزیزم

اوووه ۲۱ سال خیلی کم سن و ساله اما اگ خودت سیاست داشته باشی میتونی توو مشتت نگهش داری

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم سه سال ازم کوچیک تره هیچ کدوم این مشکلات ندارم فقط تنها مشکلم اینه اون انرژی بیشتری داره نسبت به من غیرتی هست اما نه به آرایش و لباس و بیرون رفتن ب اینکه کسی بهم نگه بالا چشمت ابرو احترامم داره 

همین چیزا رو ممکنه یه مرد ۱۰ سال بزرگترم داشته باشه 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
من شوهرم سه سال ازم کوچیک تره هیچ کدوم این مشکلات ندارم فقط تنها مشکلم اینه اون انرژی بیشتری داره نس ...

خوب منم همینو گفتم 

غیرتی به شکل دیگه نه آرایش و بیرون رفتن و لباس 

من نگفتم همه اینن 

کل مواردی که گفتی صرفا واسه شوهر خودت صادق بود، حتی به سن هم ربطی نداشتشوهر شما ۱۰ سالم ازت بزرگتر ب ...

موافقم شوهر منم همسنمه ولی خب کاملا فرق میکنه شخصیتش انگاری ده سال بزرگتره فقط لجبازی رو داره اونم مدلشه و از ۲۲ سالگی تا الان که ۳۶ سالش شده داره

منم همسرم دوسال کوچیکتره دقیقا ماهم اینجورییم😂

🤣🤣🤣🤦‍♀️

خدایی خیلی خوبه ن؟

من بعضی وقتا بهش عهههه لعنتی کی بزرگ شدی؟ میگه بچه ها ی روزی بزرگ میشن اما نمیدونم تو چرا پیشرفتی نکردی 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

موافقم شوهر منم همسنمه ولی خب کاملا فرق میکنه شخصیتش انگاری ده سال بزرگتره فقط لجبازی رو داره اونم م ...

منم نگفتم همه اینن شخصیت ها فرق می‌کنه خلق و خوو ها فرق می‌کنه 

همه ادمها هم هم خواب دارن هم بدی 

🤣🤣🤣🤦‍♀️خدایی خیلی خوبه ن؟من بعضی وقتا بهش عهههه لعنتی کی بزرگ شدی؟ میگه بچه ها ی روزی بزرگ میشن ...

اون منو نصیحت نمیکنه 

ولی من اونو نصیحت میکنم و واقعا اون مدلی که من می‌خوام رو دست میگیره یعنی درواقع اون تایپ شخصیتی که از یک پسر میخواستم رو تا الان داخلش شکل دادم 

بهم گوش میکنه و مردونه هیچ جا بدشو نمیخوام 

واسه هر کاری تنها مشورت کنندش منم 

اگه مامان باباش کلامی حرف بهم بزنن میشوره پهنشون می‌کنه روو بند 

چه برسه اقوامش که به کل قطع ارتباط کرد با یک عدشون 

همسر من بعد 6 سال رابطه هنوز بند کفشامو خودش مینده در ماشین خودش برام باز می‌کنه ، واسم میوه خورد می‌کنه ، موقع غذا خوردن لقمه میگیره میزاره دهنم 

خوبی هاست اونقدری هستن که نخوام به بدی هاشم توجه بکنم

همه اینطوری نیستن

شوهر من ۵ ماه ازم کوچکتر هس

ولی آنقدر آنقدر آنقدر با سیاست  و زرنگ و آدم شناس هس که همه فامیل قبولش دارن ۱۶ساله ازدواج کردیم  ۲تا بچه داریم لجباز بودن به هم سن بودن باهات ربط ندارد اخلاقش اینطوریه

مال من صبور ،آروم با ادب با سیاست همه چیز دان ،مهربون،دیت و دلباز هر چی بگم کم گفتم

اکثر مردا همینن ربطی به سن نداره، بیشتر به شخصیت شون ربط داره، ولی اینایی که خیلی فاصله سنی دارنو اصلا نمیتونم قبول کنم نمیدونم مثلا زوجی که 10 سال اختلاف سنی دارن حوصلشون باهم سر نمیره ؟! اصلا میتونن همو درک کنن یا عاشق هم باشن؟ منظورم عشق واقعیه نه دوس داشتن و...

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞