2777
2789
عنوان

خوبی و بدی شوهر همسن

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 53 پست

خب من و همسرم تقریبا همسن هستیم .۳ماه بزرگتره.

بله تقریبا همینه.ما۱۴ ساله ازدواج کردیم.اوایل خیلی سخت میگذشت بهمون.بچه ننه زیاد نبود ولی بود.خیلی چیزا رو نمیدونست ولی اینکه با هم بزرگ شدیم و با هم یادگرفتیم زندگی رو قشنگه.

و بهترین خوبیش اینه که یه سوهره پایه داری تو خیابون گردی ها تو مسافرتها.پر از شور زندگی بودیم جفتمونم.ولی خب الان که ۱۴ سال از ازدواجمون میگذره خیلی عوض شده شوهرم.یعنی انگار اون اوایل یکی دیگه بود الان یکی دبگه.خیلی منطقی و خانواده دوست شده نظره هیچ کسو قبول نداره الا من😁

میشه گفت الان مرد پخته ی زندگی شده شکر خدا

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با چند نفر؟ مثلا ۱۰ نفر ؟ (که عمرا این رقم نیست)با ۱۰ نفر نمیشه قاعده کلی تعریف کرد، اونم تازه اگه ج ...

عاها 

من نیومدم روانشناسی خانواده تعلیم بدم

چیزی که فهمیدم و خودمم تجربه کردمو گفتم 

چه با ۱۰ نفر چه با ۱۰۰ نفر

میشه بدی هارو در نظر نگرفت و از زندگی لذت برد در کنار همدیگه درست میگی

اون بدی هایی ک میگی برا بقیه هم صدق میکنه ن کسایی ک هم سن هستن

مرد و زن باید ب بلوغ زندگی مشترک برسن

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

البته هم سن بودن بستگی داره توسن ۳۵سالگی هم سن باشی یا مثلا ۲۳سالگی خوب واقعا پسر ۲۳ساله خیلی نمیشه ...

اره موافقم 

ولی در کل دختر ۳۵ سال با پسر ۳۵ ساله هم باز یکی نیستن چون دختر همیشه عاقلتر و پخته تر از پسره

هی باهم میریم بالا مثلا تجربه و عقل ۳۵ سالگی همسرم مثل ۳۰ سالگی من شده 

این شکلیه

خب من و همسرم تقریبا همسن هستیم .۳ماه بزرگتره.بله تقریبا همینه.ما۱۴ ساله ازدواج کردیم.اوایل خیلی سخت ...

آها یعنی خوب هم میشن 

مرسی عزیزم خوب خداروشکر موفق و خوشبخت باشید

آها یعنی خوب هم میشن مرسی عزیزم خوب خداروشکر موفق و خوشبخت باشید

بله دیگه انان باید با بالا رفتن سن خوب بشه و تجربه کسب کنه اگه به غیرازینه بده

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

خیلی زودتر  ازت دار فانی رو وداع نمیکنه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

💓تجربه اس دیگه همسرم چند ماه از من کوچیکتره ولی از مرد ۵۰ ساله بالغ تر و پخته تره اون بیشتر وقتا من ...

خوشبخت باشید 

البته همسر من فعلا ۲۱ سالشه واقعا انتظاری ازش ندارم بخواد عاقل و پخته باشه هنوز واقعا کوچیکه