من بدنسازی میرم تایم امتحانا هم داشتم میرفتم بنظرم اثر روحیش خوب بود یهو گفتم صحبت کنم نرم وقتم گرفته میشه و اینا...و رفتم باشگاه کلی حرف زدم اخر قبول کردن ماه بعد برم، الان حس میکنم اشتباه کردم ولی روم نمیشه برم این همه حرف زدم تازه دو دل هم هستم در کل
اگه حس میکنی برات خوبه برو باشگاه. وقتی حرف زدی و برنامهات رو توضیح دادی، این همه رو خودت گذاشتی. به خودت فشار نیار، تصمیم بگیر چی بهت حال میده. اگه حالا میخوای بری، برو؛ اگه نه، یه تصمیم جدید بگیر.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!