2777
2789
عنوان

جن عاشق دارم عین شوهرمه

454 بازدید | 19 پست

خداوکیلی همش واقعیته و دروغی نگفتم

بچه هامن از صبح تا بعدظهر تنهام و خونمون ویلاییه بعضی روزا چون تنهام ام حوصلم سر میره میخوابم  همسایه هامونم دورن و هیچکدومو نمیشناسم  هر وقت میخوابم اینقد صدای در زدن میاد که فکرمیکنم الان درو میکنن در اتاقو میزنن درحیاطو میزنن وقتی بیدارمیشم

حس میکنم یه چیزی از خونه خارج میشه یه چیزی مثل باد و منم از ترس دیگه نمیخوابم ... یا وقتی میخوابم یکی عین شوهرمو روبه روم میبینم با محبت میاد سمتم جوری که انگارشوهرم توی خونست میاد موهامو ناز میکنه سرشو خم میکنه که بوسم کنم بعد انگار توی خواب حس میکنم که شوهرم اصلا خونه نیست وقتی میخوام بلندشم و میفهمه که من میخوام هوشیارشم یهو قیافه ترسناکشو میبینم بعدم کلی با دستاش میزنه توی صورتم و میره اینم بگم از وقتی ازدواج کردم اینطور شدم شوهرم خیلی کفر میگه و اصلا توی عمرش تابحال نمازم نخونده وخیلی تهمت میزنه به بقیه خندهاشم خیلی بلنده و ترسناک حتی یکی ازخواهرزاده هاش گفت دقت کردی خنده های دایی شیطانی ان وقتی شوهرم میخوابه انگار میخواد تشنج کنه اینقد تکون میخوره ولی خوابش عمیق بشه اوکی میشه

یا وقتی میرم جلوی ایینه یهو موهای تنم سیخ میشه یا حس میکنم یکی کنارگوشم نفس میکشه نفساش عین شوهرمه ولی وقتی بیدارمیشم اصلا شوهرم سرکاره و خونه نیست

همشون به شکل شوهرم میان سمتم و اذیتم میکنن 

شوهرم میگه همزاد های منن ازت محافظت میکنن من دیگه قلب درد گرفتم تجربه داشتین؟؟😐💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه بری با یه مرجع تقلید یا آخوندی که سر رشته داره صحبت کنی من جای شما خیلی میترسم

شوهرم میگه نترس کاری باهات ندارن میگه حتی وقتی خودم خواب بودم سرمو میکوبندن به زمین تا بیدارشم من الان از ترس نزدیک ۳ ساله درست نخوابیدمه😐💔 

خوبه منم جن عاشق دارم ولی جن عاشق من خیلی هاته بارها میخواست بهم تجاوز کنه ولی اجازه ندادم

برگام 😐😐😐😐 جدی میگی ؟؟؟ 

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

فردا زنگ بزن ۰۹۶۴۰۰ به بخش اعتقادی وصل شو و ماجرا رو تعریف کن تا راهنمایی ات کنن

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

تو‌گوگل سرچ‌کن تند خوانی رقیه الشرعیه .تو اپاراته .دانلود کن میاد تو گالری گوشیت 

چهل روز صبح و ظهر و شب تو فضای خونه این ویس رو پخش کن 

بعد چهل روز همه میرن اگر جن باشه

الهی ...گاهی...نگاهی....😔😔
تو‌گوگل سرچ‌کن تند خوانی رقیه الشرعیه .تو اپاراته .دانلود کن میاد تو گالری گوشیت چهل روز صبح و ظهر و ...

اینی که گفتم یه اقایی که به سختی میشه ازش نوبت گرفت بهم گفت 

البته گفت تند خوانی سوره جن هم بریزم اونم صبح و ظهر و شب هر بار هفت مرتبه تو خونه پخش کنم 

واقعا موثره 

الهی ...گاهی...نگاهی....😔😔