2777
2789
عنوان

چقدر حس ناکافی بودن بدههههه🫥

181 بازدید | 20 پست

تا حالا شده همش حس ناکافی بودن کنید؟مثلا با یکی رو رابطه این بگین خب که جی حالا اگه من ی رفتاری انجام بدم که حس کنههه جقدر هیچیم چی.. 

نمیدونم همش کلییی فکر به سرم میزنه 

حتی اکسای طرفو پیدا میکنم و خودمو همش مقایسه میکنم 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچقدرم خوشگل باشه اکسشه دیگه اهمیتی نداره

اره مثلن خود طرفم میگ 

ولی مشکل منم همینه ینی اون کسیه که ممکنه دوباره ازش خوشش بیاد .. ینی ی روز ازش خوشش اومده بوده🫥😂 

نمیتونم بپذیرم خب

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

باید توی رابطه خودتو خیلی دوست داشته باشی وگرنه حس ناکافی بودن بهت دست میده

اره بخاطر همین میگن آدم باید اول خودشو دوست داشته باشه

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

اره مثلن خود طرفم میگ ولی مشکل منم همینه ینی اون کسیه که ممکنه دوباره ازش خوشش بیاد .. ینی ی روز ازش ...

من اکس یکیم و خب پارتنر الانش اصلا قیافه نداره اهمیتی نداره اون دوسش داره و منو فراموش کرده پس قیافه مهم نیست 

من ...

قبلا یه دختر خیلی پرانرژی اجتماعی بودم همزمان دانشجو بودم با 24واحد درسی سرکار میرفتم و پست خوبی داشتم کلاس رانندگی و دفاع شخصی میرفتم و در کنارش عضو کمیته پژوهش تالیف یه کتاب برای ارگان دولتی بودم . خیلی به خودم میرسیدم و مرکز توجه بودم از اونایی که تو دانشگاه تمام اساتید و بچه های رشته های دیگه هم میشناسنش به واسطه فعالیت اجتماعی 

اما الاننننننن......

یه مادر خانه دارم تقریبا هیچ دوستی ندارم تمام مدت توی خونه ام هیچ فعالیت اجتماعی ندارم و برای همه جای تعجب و سواله 

و به واسطه تحصیلات بالا و شغل همسرم همه هی میپرسن و مقایسه میکنن سطح تحصیلاتمون رو و اینکه شاغل نیستم خیلی تو ذوق میزنه 

این روزا همش احساس خلا و پوچی میکنم و شدیدا حس ناکافی بودن دارم چ تو مادری چ تو همسری چ از لحاظ مرتبه اجتماعی

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
من اکس یکیم و خب پارتنر الانش اصلا قیافه نداره اهمیتی نداره اون دوسش داره و منو فراموش کرده پس قیافه ...

اره درستهه

ولی من نمیدونم اسم این رفتارم چیه ولی وقتی یکی توی زندگیمه.. باید فول مال من باشه! 

ینی وقتی به یکی دیگه نگاه معنی دارم بکنه چون حس ششم خیلی قوی دارم حس خیانت بهم دست میده و بنظرم بجاس 

چرا وقتی با یکی باید اصن یکی دیکه رو زیبا ببینی 

و این حسا چون بیشتر خودم و اذیت میکنه ترجیح دادم وارد رابطه نشم:) 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

من ...قبلا یه دختر خیلی پرانرژی اجتماعی بودم همزمان دانشجو بودم با 24واحد درسی سرکار میرفتم و پست خو ...

دورتت بگردممم🙂 

شما هنوز همون آدمی ینی اون آدم رو درون خودت داری فقط محیط و یسری چیزا باعث شده که بری تو خودت 

هر زمان هم بخای میتونی دوباره شروع کنی مطمئن باش! 

این حسای ناکافی بودن هممون از کمبود اعتماد به نفس و.. میاد صرفا 

آدم حس میکنه هر کاری کنه بازم کافی نیست در صورتی که اعتماد به نفس اینجوری که همین ک حضور داری کافی.

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

دورتت بگردممم🙂 شما هنوز همون آدمی ینی اون آدم رو درون خودت داری فقط محیط و یسری چیزا باعث شده که بر ...

ممنون عزیزم چقد قشنگ گفتی . میدونی این روزا به این نتیجه رسیدم این احساس ناکافی بودن بخشی از تربیت و سیستم اموزشی غلط ما بوده . ما خانما خودمون به خودمون رحم نمیکنیم مثلا وقتی یکی از یکی جدا شده و الان باشخص جدیدی هستش فوری کنجکاو میشیم کدوم خوشگلترن یا مگه طرف چی داشته اومده سراغ این . غافل از اینکه همه چیز طاهر نیس و تو روابط احساسات مختلف حرف اولو میزنن . 

یا مثلا درباره خودم همسر من کم حرف هستش و درونگرا تمام همکاران خانمش به هر طریقی شده کنجکاوی و پرس و جو میکنن راجع به من قیافم تحصیلاتم خانوادم و بعد که بلاخره سر درمیارن علنا ابراز میکنن وا خانمش خانه داره ؟ جدی؟ طفلک . پس بگو بخاطر قیافش گرفتتش . یکی نیس بگه باباجان اونی که کمکش کرد به اینجا برسه من بودم اونی که از همچیز گذشت اونکه با شکم حامله با نوزاد تو برف میرفت مصاحبه تا شهرهای 1000کیلومتر اونور تر من بودم .

خلاصه خودمونم مقصریم که یاد نگرفتیم خودمونو دوست بداریمممم

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
من ...قبلا یه دختر خیلی پرانرژی اجتماعی بودم همزمان دانشجو بودم با 24واحد درسی سرکار میرفتم و پست خو ...

عزیزم چی بالاتر از اینک شما یک مادر هستید اینک شما بتونید یک فرزند خوب و با تربیت تحویل این جامعه ناسالم و مسموم بدید خیلی بهتر از اینه ک فرزندتون خودش با جامعه خو بگیره و مسموم بشه هیچ وقت یادم نمیره ی همکلاسی داشتم پدر مادرش پزشک بودن اما دخترشون وقتی شبا پدر مادرش شیفت بودن خدایا توبه اصلا خونه نمیرفت و پارتی بود حتی چندباری هم خونشونو ترک کرده بود همه حسرت پدر ومادر اون دخترو داشتن اما خود دختره چیشده بود ی فرد ناسالم بود حرفشم این بود درسته اونا آدمای با اسم رسمی هستن اما وقتی احتیاجشون داشتم نبودن من اگ ی روز فرزندی داشته باشم وقتمو صرف فرزندم‌میکنم چون نتیجه اصلی تلاشم اون هست نه کار کردن البته ک سلیقه ها متفاوته اما خودتو کم‌نبین شما مادری و مادری کار هرکسی نیست

ممنون عزیزم چقد قشنگ گفتی . میدونی این روزا به این نتیجه رسیدم این احساس ناکافی بودن بخشی از تربیت و ...

دقیقا

آدم وقتی کارایی که میکنه به چشم نمیان معلومه که این حسا رو میگیره 

من کاملن درکت میکنم چون تجربه مشابه این موقعیت ها رو داشتم. واقعننن سختهه آدم میگه اینا چطور میتونن راجب من اینجوری قضاوت کنن با اینکه منو نمی‌شناسن نمیدونن من کیم! 

و خب کاریش نمیشه کرد چون رفتارشون بازتاب وجود خودشونه و به ما اصن ربطی نداره 

سعی کن کارایی که بهت اعتماد به نفس میدن و انجام بدی دلی این دفعه واس خودت همه کار کن 

واس بقیه مث من ساده هر کاری کنی فک میکنن وظیفته 

ولی وقتی واس خودت همه کار کنی پشیمون نمیشه هیچوقت عشقم🙂💋

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍