2777
2789

سلام عزیزانم

۷سال پیش برا اولین بار اصلاح بند کردم صورتم پرازجوش شد و الان جای جوش قرمز مونده چندساعت پیش گذاشتم عکس پوستم رو نی‌نی‌سایت نمیدونم چرا تاپیکم بسته شد دیگه نمیذارم میترسم کابریم بپره

توی این ۷سال فیشال رفتم دکتر رفتم قرص و پماد و حتی دکتر طب سنتی و داروهای گیاهی

اما…😔

بچها من فقط یکبار تو عمرم اصلاح کامل کردم اما جایه جوشه قرمز موند رو صورتم

الان چیکارکنم؟ جوش ندارم جایه جوشه قرمزه

راهکار بدید خواهش میکنم اما زیر ۳۰۰ تومن باشه دیگ پول‌ندارم واقعا خیلی خرج کردم و نتیجه نداد😔

الانم روتین پوستی دارم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

من همه کارکردم جاشون قرمز. و قهوه ای شده بود 

لایه بردار پیلینگ اوردینری بگیر 

هفته ای یکبار بزن بعد 10دقیقه بشورش روشم ابرسان قوی بزن در این حین سرم ضدلک خوبیم بزن تا 6ماه 70درصدش خوب میشه 

بقیه روزام ختمی یا گل پنیرک خیس کن تفاله هارو بزار جای جوشات بمونه 15الی30دقیقه بعد باز اب مونده ازختمیو بزن باز ب صورتت باز زمان بده و اخرش ابکشی و مرطوب کننده بزن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه کارکردم جاشون قرمز. و قهوه ای شده بود لایه بردار پیلینگ اوردینری بگیر هفته ای یکبار بزن بعد 1 ...

چشم مرسی عزیزم❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

چشم مرسی عزیزم❤

امیدوارم واست جواب بده من بعد یکبار وکس اینطور شدم خوب نمیشد ک اینکارا روم جواب داد 

پوستت چربه؟ 

امیدوارم واست جواب بده من بعد یکبار وکس اینطور شدم خوب نمیشد ک اینکارا روم جواب داد پوستت چربه؟

چرب دهیدراته

چرب دهیدراته

فکرکنم سد محافظتی پوستت هم نازک شده ی مدت روتین خودتو انجام نده 

ب مدت 2ماه هرشب صورتتو با روغن سیاهدونه ماساژ بده انتی باکتریاله و پوستت خشک میکنه و کم جوش 

بعد اون هفته ای یکی دومرتبه با روغن نارگیل یا ارگان ماساژ بده 

دوماه تموم شد مرتب روغن ارگان بزن چندشب یکبار ماساژ بده ک ترمیم کنندس 

بعد اونم واسه شستشو ی صورتت ی صابون گوگر بگیر. و بعدشم حتما ابرسان قوی بزن صابون نوبت اولت تموم شد 

صابون ارایش پاک کن بیول الورا رو بگیر نوشته روش کنترل جوش و سبزه و 35فکرکنم طرز زدنشم نوشته بعد اینم ابرسان بزن 

فکرکنم سد محافظتی پوستت هم نازک شده ی مدت روتین خودتو انجام نده ب مدت 2ماه هرشب صورتتو با روغن سیاهد ...

عزیزم منم چند وقت پیش چند تا جوش زدم جاش قهوه ای شذه نمیره

پوستمم به شدت حساسه چیکارکنم برن؟

فکرکنم سد محافظتی پوستت هم نازک شده ی مدت روتین خودتو انجام نده ب مدت 2ماه هرشب صورتتو با روغن سیاهد ...

چشم عشقم نرسی گوگرد صابونش میزدم خوب بود اما تاثیرش خیلی نبود

چشم دورت بگردم خیلی لطف کردی خداشادت کنه

دعاکن برام خیلی اذیت میشم با اینا😔

کارای ک گفتی میکتم حتما❤😘

عزیزم منم چند وقت پیش چند تا جوش زدم جاش قهوه ای شذه نمیرهپوستمم به شدت حساسه چیکارکنم برن؟

فعلا شما روش ختمی رو انجام بده تا یک هفته اگر دیدی داره میره همینو بروروزی2بار صبح و شب اوایل بعد روزی یکبار 

چشم عشقم نرسی گوگرد صابونش میزدم خوب بود اما تاثیرش خیلی نبودچشم دورت بگردم خیلی لطف کردی خداشادت کن ...

منم همینطور مث خودت بودم الان 90درصد بهترشدم 

ارایشم زیاد نکن و کرم ضدآفتاب بی رنگ بزن و خوب بخواب و غذای خوب بخور. و اب کافی همین 

درضمن بدون پوست چرب باید همش چیز جدیدی واسش امتحان کنی و کنترلش کنی هیچوقت خوب نمیشه روتین ثابتی وجود نداره 

منم همینطور مث خودت بودم الان 90درصد بهترشدم ارایشم زیاد نکن و کرم ضدآفتاب بی رنگ بزن و خوب بخواب و ...

دقیقا همینطوره عزیزم

من توی این سالها از شوینده درمالیفت سیمپل و فارماسی استفاده کردم

ابرسان نوآکنه اما ثابت هست

ضدآفتاب کلا نمیزنم

ارایش هم فقط لیپ‌گلاس و فرمژه مجلسی باشه پنکک میزنم ن کرم‌پودر

اب سعی میکنم بخورم

ان‌شاءالله بهترین ورژن خودت رو بسازی عشقم❤❤❤

دقیقا همینطوره عزیزممن توی این سالها از شوینده درمالیفت سیمپل و فارماسی استفاده کردمابرسان نوآکنه ام ...

همچنین گلم 

پنکک نزن اصلا بدتره گاهی روی کرمت کمی بعنوان پودر فیکس بزن

همچنین گلم پنکک نزن اصلا بدتره گاهی روی کرمت کمی بعنوان پودر فیکس بزن

ن عشقم کلا کرم‌پودر نمیزنم

گاهی پنکک میزنم البته چنددقیقه قبلش ابرسان میزنم

ن عشقم کلا کرم‌پودر نمیزنمگاهی پنکک میزنم البته چنددقیقه قبلش ابرسان میزنم

ن پنکک نزن وقتی پوستت اینطوریه خوب. نیست اصلا