2789
عنوان

چس پز

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 73 پست
حتما دانشجو هم هستين

نه دکترم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر حالا چسيات راست بود يا دروغ ؟؟؟

خالی بندی بود.همینطور یه بند بافتم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
نه دکترم

با اونايي بودم كه چس پَز خونده بودن

بعدشم فك كنم ديگه زيادي تو توهماتت غرق شدي 😂😂😂

خـــــدا معجزه كــرد انسان را آفــريد ...                                         ما معجــزه كنيم انسان بمانيم!!!
نميخوام درس اخلاق بدم ولي شما هم كار اونو كردي كه ازين به بعد رقابتش با شما بالا ميگيره بهتر بود مثل ...

راهی به نظرم نرسید غیر ازاین. به خدا حرف نمی زنه تا یه اتفاق خوب بیفته بیاد کلاس بذاره

خالی بندی بود.همینطور یه بند بافتم

خوب كردي تا ديگه خالي نبنده قهار تر از خودش رو ديد كم آورد 😂😂

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

الان پس چرا شوهرم نیومد با سانتافه مون.

باید میگفتی چسوی پزو 

یا پزوی چسو 

پارسی را پاس بداریم😆

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.

منم يه همكلاسي اين مدلي دارم سانتافه داره كشته مارو با سانتافه ش 

منم يه بار گفتم بعضي ادمها شعورشون از مدل و پول ماشينشون پايينتره 

ولي باز هم از رو نرفت همچنان پز ميده 😐😐 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔