یه اشنامون همش در حال پز دادنه. هروقت حرف می زنه پز میده. امروز دستشو از پشت بستم.انقد الکی پز دادم خودمم باورم شد. یکی بیاد منو از توهم دربیاره
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
حالا دور از شوخی با اینجور آدما چطور باید رفتار کرد؟
من یه دوست داشتم؛ لکسوز داشت. کشته بود ما و خودشو!!!! حالا لکسوز خوبه؛ پز مارک کفششو میداد؛ پز مارک لباسشو میداد؛ پز سفرشو میداد...ما هم شروع کردیم هرچی گفت تخریب کردطم جا به به چه چه؛ گفت لکسوز فلانه؛ ما گفتیم ب ام و میگرفتی با کلاس ترو بهتر و با اصالت تره لکسوز که آشغاله همه دارن. گفت رفتم پاریس ما میگفتیم پاریس چیه دیگه کثیفه فلانه؛ ایتالیا میرفتی. گفت کفشم آدیداسه ما گفتیم آدیداس که زشت و خزه همه دارن آندر آرموری؛ ریبوکی چیزی میخریدی. تا خفه شد 😊😊😊😊
آن کس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
الان توهم برم داشته فکر می کنم الانه شوهرم بیاد بایه انگشتر جواهر ببردم یه رستوران کلاس بالا