2789
عنوان

چس پز

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 73 پست

حالا عنوانو ول کردین چس رو گرفتین😷

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از کادوهای که شوهرم خریده

سفرهایی که منو برده

سورپرایزایی که کرده

ویلای جدیدمون

پست جدیدم

طلاهایی که فقط برای عید گرفتم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
از کادوهای که شوهرم خریده سفرهایی که منو برده سورپرایزایی که کرده ویلای جدیدمون پست جدیدم طلاها ...

چشمت نزنه حالا😂😂😂😂😂😂😂

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

حالا دور از شوخی با اینجور آدما چطور باید رفتار کرد؟ 

من یه دوست داشتم؛ لکسوز داشت. کشته بود ما و خودشو!!!! حالا لکسوز خوبه؛ پز مارک کفششو میداد؛ پز مارک لباسشو میداد؛ پز سفرشو میداد...ما هم شروع کردیم هرچی گفت تخریب کردطم جا به به چه چه؛ گفت لکسوز فلانه؛ ما گفتیم ب ام و میگرفتی با کلاس ترو بهتر و با اصالت تره لکسوز که آشغاله همه دارن. گفت رفتم پاریس ما میگفتیم پاریس چیه دیگه کثیفه فلانه؛ ایتالیا میرفتی. گفت کفشم آدیداسه ما گفتیم آدیداس که زشت و خزه همه دارن آندر آرموری؛ ریبوکی چیزی میخریدی. تا خفه شد 😊😊😊😊

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

الان توهم برم داشته فکر می کنم الانه شوهرم بیاد بایه انگشتر جواهر ببردم یه رستوران کلاس بالا

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
كلا با خاك يكسانش كردين😁

آره دم یکی از دوستام گرم ایده ی اون بود و جواب داد؛ همگی میریختیم سرش تخریب میکردیم چیزی که گفته بود

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
حالا پز دادي يا دروغ گفتي؟؟؟؟

الکی گفتم . تو اون حجم از محالات بود